Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Elképesztő, mit tesz a smink – az ázsiai nők még celluxot is használnak hozzá

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Ez a sminkelésnél is hasonlóan van, ahány kultúra, annyi érdekesség - vagy hülyeség - a sminkelésben. Azonban az ázsiai lányok néha már túldimenzionálják ezt a dolgot, és teljesen máshogy néznek ki a sminkelés után, mint azelőtt. Itt azt hiszem helytálló az "anyja se ismer rá" mondat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezért ne érj a koszos kezeddel az arcodhoz! - mikroszkópos felvétel

"Mosd meg a kezed, ha hazaérsz." 

"Ne nyúlkálj az arcodhoz a koszos kezeddel"

Biztos mindenkinek ismerősek ezek a mondatok anyáink szájából. Kiskorban ez még idegesítő lehetett, de ahogy felnövünk, egyre jobban értjük meg az akkor "csesztetésnek" vélt jótanácsokat.

Ha eddig nem is, mostmár biztos megfogadjuk ezeket a szavakat.. A következő videón egy szakember mikroszkóp alatt mutatja meg, hogy milyen gusztustalan dolgok bújnak meg a bőrünk felszínén, amit szabad szemmel nem láthatnánk.

Az tuti, hogy ezután nem érek az arcomhoz kézmosás előtt.. 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Sztárgyerekek, akik kicsit sem hasonlítanak a szüleikre

sztárok egyéb

Az ismert emberek közül nem mindenki szereti kiteregetni a magánéletét a nagyvilágnak. Persze ez a mi kis országunkba működhet, azonban külföldön nincs olyan, hogy privát szféra. A paparazzik minden lehetőséget megragadnak, hogy kövessék a sztárok minden lépését.

Ezek a sztárok nem mutogatták lépten-nyomon a gyerekeiket, ezért nem egyértelmű, hogy ki kinek az édesanyja/édesapja, arról nem beszélve, hogy a sztárgyerekek abszolút nem hasonlítanak a szüleikre.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


KÉT évig nem mosott hajat, végül elment a fodrászhoz - elképesztő változás!

hajápolás történetek egyéb

A hajmosáshoz mi, lányok sokszor úgy állunk - feltéve, ha hosszú hajunk van - hogy ráér majd holnap is. A hosszú haj odafigyelést, törődést igényel, és persze van, amikor nincs kedved nekiállni az egy órás procedúrának.

Azonban mindig az a vége, hogy belenézünk a tükörbe és azt mondjuk: egyefene, muszáj.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Agyarakat és szarvakat műttetett magára az „emberi sátán” – így néz ki most

"Nem terveztem ördöggé válni, nem az én ötletem volt. Vonzott a gonosz."

Nem, ez nem az új gonosz halottból, vagy más horrorfilmből egy részlet, hanem egy hús‑vér ember teljesen komoly, átgondolt szavai. A következő, felkavaró cikk egy brazil férfiről, Michel Faro do Prado-ról, az emberi sátánról fog szólni. Aki nem bírja az ilyen témákat, az ne olvasson tovább!

történetek egyéb

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (39),történetek (32),hírek (19),hajápolás (13),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (6),smink (5),haj (4),sminkteszt (3),karácsony (3),termékteszt (3),Egyéb (2),sztárok (2),plasztika (2),tetoválás (2),Fogyás (2),hír (2),átalakítás (2),photoshop (2),ajándék (2),Hírek (2),átalakulás (2),Beauty (2),barbie (2),műtét (1),salmahayek (1),átváltozás (1),környezet (1),korea (1),állatkísérlet (1),Történetek (1),madonna (1),földhónap (1),hajszál (1),bőr (1),Csaló (1),Tetoválás (1),modell (1),szupermodell (1),szépségideál (1),sminkelés (1),pattanás (1),ijesztő (1),szeplőtetoválás (1),Connie Culp (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),húsvét (1),margotrobbie (1),fogyás (1),Bellahadid (1),Arcápolás (1),elvispresley (1),4-2-4 (1),Yasmine Bleeth (1),fiatalodás (1),hajléktalan (1),celebek (1),régenésmost (1),Modellkedés (1),ételek (1),Hajfestés (1),Haj (1),profi sminkegyéb (1),divatbemutató (1),Smink (1),fotós (1),szépségipar (1),alapozó (1),spray-on (1),AngelinaJolie (1),locsolkodás (1),Túlsúly (1),migrén (1),migrénpiercing (1),piercing (1),sampon (1),száraz sampon (1),fülbevaló (1),csipkebogyómag (1),vöröshagyma (1),szájfeltöltés (1),Bőrtípus (1),Bőrápolás (1),olaj (1),Veszélyes (1),Szem (1),hajhullás (1),Egészség (1),Eperláb (1),Szőrtelenítés (1),Lábápolás (1),Énidő (1),Pihenés (1),Műszempilla (1),Szempilla (1),egészség (1),szépségápolás (1),kollagén (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),Életmód (1),Sztár (1),öltözködés (1),csúnyapulcsi (1),Eltorzult (1),Szépségápolás (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Plasztika (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),Betegség (1),valóság (1),szépségtrükk (1),kegyetlen (1),fájdalmas (1),műköröm (1),köröm (1),múlt (1),szem (1),média (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),házi (1),szépség (1)