Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Fantasztikus karácsonyi ajándéktipp nőknek – ezzel nem nyúlsz mellé!

karácsony ajándék egyébMindenki azt mondja, hogy a nőknek nehéz vásárolni. Alaphelyzetben lehet, hogy ez igaz is, mert ha magamból indulok ki, megveszek magamnak mindent, amire szükségem van, és ha rákérdeznek, mit szeretnék kapni ajándékba, csak pillázok és nem jut eszembe semmi. Azonban vannak olyan dolgok, amikre mindig szüksége van egy nőnek, és amiknek minden alkalommal örül, ha egy kicsit is ad magára.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szájfeltöltésből horror 

A szájfeltöltés egy népszerű esztétikai beavatkozás, amelyet sokan választanak azért, hogy fokozzák az arc vonzerejét és javítsák az önbizalmukat, azonban van, hogy ezzel az ellenkezőjét érik el. Fontos kihangsúlyozni, hogy minden esztétikai eljárásnak megvannak a maga kockázatai, és ezalól szájfeltöltés sem kivétel.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


55 kilót fogyott a férfi – eszméletlen, hogy néz ki most

változás fogyás történeteke gyéb

A fogyásnál már maga az elhatározás is rendkívül nehéz, és sokan már ennél a pontnál megbuknak, ami hatalmas probléma. Nem csak zavaró kinézetben, de egészségügyileg borzasztó megterhelő a szervezetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezeket a tetkókat ne varrasd magadra, veszélybe kerülhetsz miattuk!

A tetoválások ma már hétköznapi "ékszernek" bizonyulnak, olyannyira elterjedt már, hogy az a meglepő, ha valakin nincs semmiféle varrás. Az emberek igyekeznek mindenképpen jelentéssel bíró motívumokat, rajzokat, írásokat magukra tetováltatni, de van, amikor csak megtetszik nekik valami, magukra varratják, de a jelentésének nem néznek utána..

Ami biztos, hogy ezekben az esetekben veszéllyel járhat, ha nem tudjuk a tetoválások rejtett jelentését..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mesterséges intelligencia által tervezett ruhák a divatbemutatón

ai divatbemutato hírek

A mesterséges intelligencia megjelenése sok dologra jó, azonban sokan meg is ijednek tőle. Károssá is válhat, hiszen sokan már nem maguk végzik a munkájukat, hanem az ai segítségével - a félelem is ebből fakad. Mi lesz a munkákkal, ha a mesterséges intelligencia mindent meg tud ugrani, és egyre fejlettebb? Ezek a kérdések sokasága fog feljönni a cikk után, ami még inkább bemutatja, hogy a "gépek átveszik az irányítást".

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Horrorfilmeket megszégyenítő sminkek, amiktől garantáltan feláll a hátadon a szőr

A TikTok nevezetű videómegosztó rengeteg dologban tud meglepetést okozni, ez nem is kétség. A legnagyobb meglepetés azonban - legalábbis számomra - az az, hogy mennyi iszonyat tehetséges sminkes van, akikről még sosem hallottunk, mégis otthon, a négyfal között olyan hátborzongató sminket tudnak létrehozni, amiken a filmekben többen is dolgoznak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ilyet még nem láttál – Sminkmentes szépségverseny, ahol még a szájfény is tabu

történetek egyéb hírekA szépségversenyek - minden előítélet nélkül - arról híresek, hogy a lányok teljesen mást adnak elő magukból, mint amilyenek valójában. Közönségnek megfelelő "világbékét és egészséget mindenkinek" típusú jelmondatok, kamu vigyor órákon keresztül, Csillogóbbnál csillogóbb bikinik/estélyi ruhák és kilónyi smink. Ízlések és pofonok - tartja a mondás - és ebben is van valami szép, de ha őszinték akarunk lenni, nem a természetességről híresek ezek a versenyek. Abszolút nem vagyok a smink ellen, szerintem az igényes smink öltöztet, egyfajta kifejezésmód, de ha a szépséget akarjuk rangsorolni, akkor tényleg azt értékeljük, ne pedig azt, hogy milyen munkát végzett az aktuális sminkes.

A Miss England előszobája, a Miss London megragadta az alkalmat, és meghirdette az első sminkmentes szépségversenyt. A versenyzők semmiféle kozmetikumot nem használhattak, úgymond ",meztelenül" - ami az arcukat illeti - álltak ki a nyilvánosság és a zsűrik elé.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Átalakították a hajléktalant - hihetetlen, mi lett belőle

átalakítás hírek

Igényes kinézet - erről csak álmodnak azok a szomorú sorsú emberek, akik életüket, mindennapjaikat az utcán töltik. Persze, sok olyan személy van, aki magának köszönheti az utcai életet, de akadnak olyanok is, akik rosszkor voltak rossz helyen..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A London Fashion Week legmegbotránkoztatóbb ruhái

egyéb fashionweek

A divatbemutatók a mai világban nem csak arra mennek, hogy új trendeket, stílusokat mutassanak meg a nagyvilágnak, hanem inkább a tervezők egymásra licitálása abban, hogy ki tudja a legemlékezetesebb ruhát alkotni - akár negatív értelemben is.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki régen a fodrászatok Magyarországon – Izgalmas előtte-utána képek

A Fortepan oldal már egyszer esélyt adott arra, hogy bemutathassam a régmúlt idők olyan archív fotóit, amik biztos nem jönnének szembe velem sehol máshol. Ezek a képek egészen 1920-as évekig nyúlnak vissza, és megismertetik velünk az akkori divatot, szokásokat, hangulatot.

Az előző cikk a divatbemutatókról szólt, ez pedig arról, hogy hogy néztek ki régen a fodrászatok, hol voltak találhatók, most mi van a helyükön (ha tudjuk a pontos címet), milyen kezelések voltak akkoriban - és persze a divatról is.

Kellemes időutazást!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A lány, aki kihasználja a tömegközlekedést: munkába menet sminkel

arcápolás sminkelés egyéb

Minden ember át tudja érezni azt a momentumot, amikor tudod, hogy korán kell kelned, hogy normálisan elkészülj a munkába, de nincs erőd. Lehet, hogy sokan a szundi gombot választják az ébresztőnél, de többen vannak azok, akik összeszorított foggal felkelnek, és elkészülnek rendesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Nem találod ki, melyik sztár kért autogramot Elvis Presleytől ezen a képen

elvispresley madonna történetek egyéb

Elvis Presley egy hatalmas sztár volt. Kicsitől a nagyig mindenki ismerte a nevét - mint jelenleg is - , ő volt a Rock 'n' roll királya. Tizennégyszer jelölték Grammy díjra, amiből háromszor meg is nyerte azt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezektől az ételektől lehet pattanásod! - kisokos

bőrápolás bőr pattanás ételek

Az egészséges, szép bőr rengeteg dolgon múlhat: genetika, hormonok, allergia, de ami leginkább elcsúnyíthatja, az az étkezés. Sokan meglepődnének, hogy melyik - amúgy mindennapi használatban lévő - étel okozhat problémákat a bőrön. Éppen ezért készült el ez a kisokos, amiből azonnal rájöhetsz, hogy mi az az érékenység, ami a problémáidat okozza!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Salma Hayek sosem látott lánya egyáltalán nem hasonlít édesanyjára

salmahayek történetek egyéb

Salma Hayek azon kevesek közé tartozik, akik óvták a gyermekeiket a reflektorfénytől. Annyit lehetett tudni a lányáról, hogy 2007-ben világra jött, és hogy egy francia üzletember, François-Henri Pinault az apja. A titkolózás persze azért is mehetett ilyen jól, mert habár a videó alapján anyja és lánya nagyon hasonlítanak belül, de külsőre teljesen mások. Na de viccet félretéve, személyiségügyileg alma meg a fája.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Barbie-vá varázsolták a tetovált nőt – rá sem lehet ismerni

barbie smink egyéb

A Barbie film annyira fel van hypeolva (megjegyzem jogosan), hogy a csapból is ez folyik, és szinte bármit el lehet a címével adni. A profi sminkesek kaptak az alkalmon, és alkotni kezdtek.

Ilyen volt ez a sminkes is, aki egy olyan lányból csinált csilivili barbie babát, akitől nagyon távol áll ez a világ.

A tetovált, laza stílusú nő nem ismert magára, amikor a sminkes végzett vele.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A profi sminkes, aki Angelina Jolie-ra sminkelte magát – Hátborzongató hasonlóság

A TikTok nem csak a felesleges trendekre és ugrabugrálásra jó, számos meglepő, érdekes dolgot fedezhetünk fel rajta.

Ezek közé tartoznak a profi sminkesek, akik igényesen elkészített videókkal mutatják meg tudásukat. Jelen esetben egy olyan nőt emelek ki, aki úgy sminkelte magát Angelina Jolie-ra, hogy már-már félelmetes.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki mikroszkóppal a hajunk – elképesztő felvétel

A hajunk az egyik legfontosabb részét képezi a kinézetünknek. Ápoljuk, szépítgetjük, szeretjük, azonban csak "távolról" ismerjük.

Mint egy korábbi cikkemben írtam, a TikTok-nak van egy olyan oldala, ami valódi értéket képvisel, és számos új dolgot tanulhatunk/tudhatunk meg bizonyos dolgokról, amit a mindennapokban nem valószínű, hogy látnánk. Ez a videó most egy olyan lesz.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Használj az arcodra fényvédőt! - Veszélyes következmények


A ragyogó bőr titka nem csak a megfelelő szépségápolási rutinban rejlik, hanem káros sugarak elleni védelemben is. A napfény kellemes és számtalan jó hatással bír, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy hosszú távon káros hatásokat is okozhat, különösen az arcbőrünk szempontjából.

Az UV egyrész fontos, mert általa termelődik a bőrünkben a D-vitamin, azonban a túlzott napfény a bőr öregedéséhez, napégéshez, pigmentfoltok kialakulásához és a bőrrák kockázatának növekedéséhez vezethet. Az arcbőr különösen érzékeny, és leginkább kitett területe a káros UV-sugárzásnak.

A jó hír az, hogy a megfelelő fényvédő használatával megelőzhetjük, vagy minimalizálhatjuk ezeket a káros hatásokat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok voltak még esélyesek a Barbie szerepre, amit végül Margot Robbie kapott meg

barbie margotrobbie hírek

Nagy sikernek örvend a Greta Gerwig által rendezett Barbie, ami sokkal inkább egy vígjáték köntösébe bújtatott társadalomkritika, mintsem habos-babos, tökéletes világot bemutató film

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki régen a divatbemutatók – te elmennél egyre?

Egyéb divatbemutató régenésmost
A divatbemutatók története már egészen régre nyúlik vissza. A Fortepan-nak köszönhetően egészen 1942-től tekinthetünk meg róluk képeket, amik akkoriban még teljesen máshogy működtek, mint a mostani időkben.

A csillogás, a megbotránkoztató ruhák, a szigorú arcú modellek már-már kellékeit képezik a mostani divatheteknek, amivel nincs baj, azonban kellemes időutazást nyújt ez a pár ősrégi, boldog kép. A modelleket élő zenével kísérték, különböző testalkatú, stílusú modellek vonultak fel, és inkább ünneplés volt, mintsem szigorú keretek között lefolytatott reklámozása a márkáknak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A divat és a technológia találkozása – A meztelen Bella Hadidra 5 perc alatt fújtak ruhát

Bellahadid hírek spray-on

A divat mindig változik - vagy visszajön. Új trendek, furcsaságok tömkelege szokott megjelenni a divatbemutatókon, de az, ami a Coperani divatbemutatóján történt Bella Hadid és Fabrican előadásában, olyat még biztos nem láttunk sehol.

A Fabrican igazgatója, Dr. Manel Torres egy olyan technológiát alkotott, ami alapján többet nem kell méretet keresgélni. A spray-on egy permetező anyag, ami a kifújás után tökéletes textillé keményedik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2 évig naponta csinált magáról képet a férfi – eszméletlen fogyás (Videó)

fogyás egyéb

A fogyókúrába belekezdeni mindig nehézkes, ugyanakkor elhatározás kérdése. Ha kitűzünk magunk elé egy célt, és tartjuk magunkat eleinte hozzá, majd látjuk, hogy mennyivel jobban érezzük magunkat tőle, akkor csak azért is folytatjuk. Erre pedig tökéletes megoldás a képek készítése.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Évtizedeket fiatalodott a sminktől a nő – eszméletlen végeredmény

smink arcápolás fiatalodás egyéb

A smink minden nőnél egy ideig mindennapi használati tárgy, persze nem mindig ugyanolyan mennyiségben.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Filmbe illő történet – az ikrek, akik ikrekkel házasodtak

Az életben történnek néha sorsfordító furcsaságok, amikre álmában sem gondolna az ember. Illetve helyesbítek, ez a két lány álmodozott róla, de sose gondolták volna, hogy egyszer valósággá válik.

Brittany and Briana Deane Salyers randizgattak, de nem találták meg az igazit, pedig teljesen ráfeszültek a témára. Egyszer a sors közbeszólt: 2017-ben találkoztak egy ikerpároknak rendezett fesztiválon, Ohio-ban egy férfi ikerpárral, Josh és Jeremy Slayerssel.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A legkényelmesebb és legstílusosabb fesztiválfrizurák – 2023

egyéb hajápolás

A fesztiválszezon a nyakunkon - sőt, egy nagy fesztivál már le is ment - és még nincs ötleted, milyen hajat csinálj magadnak? Ez a cikk pont Neked készült!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő, mit tesz a smink – az ázsiai nők még celluxot is használnak hozzá

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Ez a sminkelésnél is hasonlóan van, ahány kultúra, annyi érdekesség - vagy hülyeség - a sminkelésben. Azonban az ázsiai lányok néha már túldimenzionálják ezt a dolgot, és teljesen máshogy néznek ki a sminkelés után, mint azelőtt. Itt azt hiszem helytálló az "anyja se ismer rá" mondat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Teljesen átalakították a hajléktalant – nem ismert magára a tükörben

Az utcai élet megviseli az embert mind lelkileg, mind fizikailag. Az igényesség feledésbe merül, az, hogy hogy látják mások, szintén. A túlélés a cél.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hosszúkás az arcod? Ilyen hajat vágass!

A frizura választás nagyon nehéz történet, főleg úgy, hogyha amatőrként fogalmunk sincs, hogy milyen hajstílus állna jól. Ezért készült el ez a gyorstalpalós cikk, ami az ovális arccal rendelkező személyeket tuti kihúzza a csávából!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezért ne érj a koszos kezeddel az arcodhoz! - mikroszkópos felvétel

"Mosd meg a kezed, ha hazaérsz." 

"Ne nyúlkálj az arcodhoz a koszos kezeddel"

Biztos mindenkinek ismerősek ezek a mondatok anyáink szájából. Kiskorban ez még idegesítő lehetett, de ahogy felnövünk, egyre jobban értjük meg az akkor "csesztetésnek" vélt jótanácsokat.

Ha eddig nem is, mostmár biztos megfogadjuk ezeket a szavakat.. A következő videón egy szakember mikroszkóp alatt mutatja meg, hogy milyen gusztustalan dolgok bújnak meg a bőrünk felszínén, amit szabad szemmel nem láthatnánk.

Az tuti, hogy ezután nem érek az arcomhoz kézmosás előtt.. 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Sztárgyerekek, akik kicsit sem hasonlítanak a szüleikre

sztárok egyéb

Az ismert emberek közül nem mindenki szereti kiteregetni a magánéletét a nagyvilágnak. Persze ez a mi kis országunkba működhet, azonban külföldön nincs olyan, hogy privát szféra. A paparazzik minden lehetőséget megragadnak, hogy kövessék a sztárok minden lépését.

Ezek a sztárok nem mutogatták lépten-nyomon a gyerekeiket, ezért nem egyértelmű, hogy ki kinek az édesanyja/édesapja, arról nem beszélve, hogy a sztárgyerekek abszolút nem hasonlítanak a szüleikre.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a világ legmagasabb nője

történetek

Rumeysa Gelgi egy 26 éves török nő, aki már hivatalosan is a világ legmagasabb nője a maga 215 centijével. Az ok, ami miatt sokkalta magasabb embertársainál, az az úgy nevezett Weaver-szindróma, amit már kisgyermekkorban rendellenes növekedés jellemez.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


KÉT évig nem mosott hajat, végül elment a fodrászhoz - elképesztő változás!

hajápolás történetek egyéb

A hajmosáshoz mi, lányok sokszor úgy állunk - feltéve, ha hosszú hajunk van - hogy ráér majd holnap is. A hosszú haj odafigyelést, törődést igényel, és persze van, amikor nincs kedved nekiállni az egy órás procedúrának.

Azonban mindig az a vége, hogy belenézünk a tükörbe és azt mondjuk: egyefene, muszáj.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztattak 

Hírek

A szórakoztatóiparban a megjelenés rendkívül fontos szerepet játszik. Van olyan híresség, aki el tudja fogadni az öregedést, van ,aki nem. Utóbbiak olan plasztikai módszerekhez nyúlnak, amivel egy idő után felismerhetetlenek lesznek mindneki számára. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan hírességet, akik teljes mértékben elutasítják a plasztika gondolatát.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így tüntetheted el a szem alatti karikákat!

A szem alatti karikák nem csak azokat érintik, akik keveset pihennek, vagy stresszesek, a fránya Loius Vuittonok nem válogatnak, az idő múlásával mindenkinél bekopogtatnak.

A bőr egy idő után veszít rugalmasságából, a keringés lassul, a szem alatt lévő zsírpárnák pedig elvékonyodnak. Mindezek eredményeként sötét karikák és a duzzanatok jelennek meg az arcon, amelyeket még a legjobb, legdrágább korrektorral sem lehet teljesen eltakarni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Agyarakat és szarvakat műttetett magára az „emberi sátán” – így néz ki most

"Nem terveztem ördöggé válni, nem az én ötletem volt. Vonzott a gonosz."

Nem, ez nem az új gonosz halottból, vagy más horrorfilmből egy részlet, hanem egy hús‑vér ember teljesen komoly, átgondolt szavai. A következő, felkavaró cikk egy brazil férfiről, Michel Faro do Prado-ról, az emberi sátánról fog szólni. Aki nem bírja az ilyen témákat, az ne olvasson tovább!

történetek egyéb

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki a modell, aki kioldatta a botoxot az arcából

arcápolás történetek celebek
A botox az a töltőanyag, amit ma már nem csak a középkorú nők alkalmaznak, hanem a fiatalok is, akiknek egy darab ránc nincs az arcukon. Ezután nem vetik meg a szilikonokat a többi testrészükbe sem. Sokan olyannyira túlzásba tudnak esni, hogy teljesen rabjai lesznek a plasztikai műtéteknek.
Blac Chyna pontosan ugyanebbe a hibába esett, pedig abszolút nem volt szüksége a beavatkozásokra. 19 éves volt, amikor először töltettett a fenekébe.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


178 kilót fogyott, teljesen megváltozott a férfi – a nők kedvencévé vált

történetek egyéb

Kevin Creekman egy 34 éves férfi, akinek gyerekkorától kezdve meghatározta az életét a videójáték és az egészségtelen táplálkozás. Nem mozgott, nem állt fel a gép elől - csak ha muszáj volt - és rengeteg chipset és gyors kaját fogyasztott. Eljutott azonban egy pontra a súlyában, ami után ő maga is megelégelte az egészségtelen, unalmas életet: 330 kilót nyomott akkor, 18 évesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezt nem fogod elhinni! - Ezt teszi a csiganyál a bőrünkkel

arcápolás bőrápolás

Az első reakcióm, amikor hallottam erről a dologról a "fúj, nem kenek csiganyálat az arcomra" mondat volt, majd egy kicsit jobban beleástam magam a dologba, tudomást szereztem annak hatásairól. Habár még nem próbáltam, de a leírtak alapján hamarosan eljön ez a pillanat is.

Miből is áll ez az anyag, és miért jó a bőrünknek?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki a nő, akiről a Barbie babát nevezték el – képek a legnagyobb márkák alapítóiról

történetek

A legismertebb világmárkák nevét - mint például a Barbie, vagy az Adidas - mindenki ismeri, de csak kevesen tudnak hozzá arcot is társítani. Ebben a cikkben megismerhetjük a világmárkák feltalálóit és a személyeket, akikről elnevezték azokat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néznek ki a kifutóruhák a sztárokon

A divatbemutatók nem csak a divattervezőknek fontosak, hanem a sztároknak is, ugyanis ezekből mazsoláznak a különféle rendezvényekre, díjátadókra. Persze méretre szabva, és sokszor átszabatva egy kicsit, de az alap ugyanaz.

Természetesen minden ruha más és más minden emberen, de egy közös bennük: észbontóan néznek ki.

Íme pár kifutóruha, ami végül a sztárokra került.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


a technika, amitől tökéletes a japán nők arcbőre - 4-2-4 módszer

arcápolás bőrápolás 4-2-4

Az arcbőrünk a legproblémásabb részünk, és egyben a legfeltűnőbb is. A nők életét teljesen meg tudja keseríteni a problémás, csúnya arcbőr, amitől egyébként nagyon nehéz megszabadulni. A japán nők azonban kitaláltak egy módszert, ami bizonyítottan működik, és csak pár percet vesz igénybe - szám szerint 10-et.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Híres emberek hasonmásai a jelenből és a múltból

Egy elmélet szerint mindenkinek van legalább 7 hasonmása. Ezt a génállományunk okozza. Egy kutató, Manfred Kayser szerint mindössze 5 gén felelős az arcformákért, vonásokért. Indított egy kísérletet, ahol önkéntesek arcáról készített MRI-felvételt és fotókat. Hosszas vizsgálódás után talált két új gént, amit eddig senki sem kötött az arc genetikájához.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő - Rá sem ismersz a Baywatch egykori, gyönyörű színésznőjére

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A Baywatch sorozatot mindenki csak úgy ismeri, hogy gyönyörű nők, helyes, kitesizett férfiak lassított felvételben futkorásznak, és életet mentenek a parton - legalábbis ez jut először eszünkbe, ha meghalljuk a címét.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A sorozatban szereplőkből azonban nem mindenkinek jött be a számítása a színészetet illetően.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fillérekért dús, erős, hosszú haj – tényleg használ a házi rozmaring pakolás?

hajápolás

A rozmaring nem csak elképesztően jó fűszer, hanem számos jótékony hatása is van. Csökkenti az ízületi gyulladásokat, javítja a koncentrációt, erősíti az immunrendszert és a hajra a legjobb csodaszer.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


5 év után levágták a haját, 10 évet fiatalodott – rá se ismersz erre a férfire!

2 és fél órát utazni egy hajvágásért? Néha igenis megéri!

Egy jó fodrász, aki tudja, hogy mi illik az arcformánkhoz, tónusainkhoz kincset ér. Sokan azt gondolják, hogy csak a nőknek tud hatalmas örömet okozni egy hajvágás, vagy hajfestés, de sokszor a férfiakra még nálunk is nagyobb hatással van.

átalakulás hajápolás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Felrobbant egy nő hatalmas mellimplantátuma – majdnem belehalt

történetekA plasztikai beavatkozások olyannyira elterjedtek lettek, hogy már-már hétköznapi dolognak mondhatjuk azt. A mellműtétek szinte már olyanok, mintha elmennék kifúratni a fülem - csak egy vagyonba kerül.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő titkok a modellkedésről, amikre nem is gondolnál!

Modellkedés történetekA modellkedés egy olyan szakma, amit nagyon sokan alábecsülnek. A modelleket sokszor lenézik, és úgy tartják, hogy nem kell semmit csinálniuk a pénzért, hiszen "nekik adottságuk, hogy szépen verik vissza a fényt". Gyomorforgató, ahogyan ehhez a munkához állnak az emberek, holott temérdek olyan dolgot kell a modelleknek kiállniuk, amit el sem tudunk képzelni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hírességek smink nélkül - rájuk ismersz?

A réteges, már-már saját vonásokat eltakaró smink a sztárvilágban hozzátartozó dolog, emiatt hiszi mindenki azt, hogy a sztárok tökéletes hajjal, tökéletes kinézettel kelnek fel reggelente. Azonban akikről most szó van, ők is emberek. Ők is járnak úgy boltba, hogy felveszik a melegítőt, meg a tangapapucsot - csak őket meg is támadják miatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A nő, aki egy kislány testében él – végre rátalált a szerelem!

történetek

Olyan világban élünk, ahol a kinézet alapján határozzák meg, hogy milyen ember vagy, és azonnal ítélnek - tisztelet a kivételnek. Shauna Rae számtalanszor érzékelte ezt a saját bőrén, hiszen csúnyán mondva "ritkaságnak" vélik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezekkel a hajszínekkel és fazonokkal sokkal fiatalabbnak tűnsz – irány a fodrász!

hajápolás
A haj mindig meghatározó egy emberen, legyen az fiatal, középkorú vagy idős. A kinézetedet gyökeresen meg tudja változtatni a hajunk fazonja, színe. Noha kell hozzá idő, hogy kitapasztald melyik áll neked a legjobban, melyik fiatalít, melyik fazon illik az arcodhoz, most ebben segítünk.
Készítettünk egy kisokost, ami megmutatja, hogy melyek azok a stílusok, amik fontos hozzávalói a fiatalos kinézetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy fiatal szupermodell tragikus élete – A modellkedés árnyoldala 

A modellkedést elkezdeni tizenévesen vagy bejön, vagy nem, vagy bírja a modell, vagy nem. Gia Carangira sajnos az utóbbi volt jellemző.

Tragikusan rövid élete miatt nem igazán ismerik a nevét az emberek, de sokak szemében ő volt a föld első szupermodellje. Azonban nem pozitív példaként hozzák fel a nevét a divatvilágban, hanem hogy mibe NEM szabad bele esni. Persze mindennek több oka van, és ezeket fogjuk most megismerni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki a plasztika előtt a Bogdanoff-ikrek – A jóképűből  a felismerhetetlenig

hírek
A Bogdanoff fivérek - Isten nyugosztalja őket - nem mindennapi dologgal híresültek el: a fizika tudományával.

Az ember azt hinné, hogy aki ilyesmivel foglalkozik, és a tudománynak szenteli az életét, annak nem fontos a kinézet, a média és az ezekkel járó dolgok. A fivérek véget vetettek a fixa ideáknak, és rácáfoltak arra, hogy a tudománnyal kockás ing, szemüveg és jólfésült haj társul.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2022 legfurcsább Met-gálás ruhái – mit gondoltak a sztárok?

hírek

A különféle gálák nagyon fontosak a színészeknek, celebeknek, és próbálják megadni mindennél jobban a módját, különféle érdekes - sokszor túl érdekes - ruhával, ami nem mindig sül el jól. Most összeszedtük a 2022-es év legfurcsább piros szőnyeges ruháit, elő a popcornnal!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Rengeteget hízott a személyi edző a mentoráltja fogyása érdekében – ELKÉPESZTŐ VIDEÓ

történetek

Sok irányból lehet megközelíteni azt, hogy hogyan tudsz személyi edzőként a klienseden segíteni. Rátaláltam a Fit to Fat to Fit nevű sorozatra, ami más megvilágításba helyezi a fogyást - vagy ugye a hízást. Itt az a lényeg, hogy az edzők még inkább átérezzék, hogy min megy át az adott ember, és hogy miben tudnak jobban segíteni neki.

történetek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Bombanő lett az elvált nőből – rá sem ismerni!

A mérgező kapcsolatok nem csak belül tesznek tönkre szépen lassan, hanem kívül is és - ezekben az esetekben - mentőöv egy válás. Így történt ez Emma Shepparddal is, aki 18 évig ragadt benne egy rossz kapcsolatban, ahol csak a háziasszony szerep jutott neki. Így könnyen be tud gyepesedni az ember, és emiatt nem lehet rá haragudni. Elkezdett slamposan öltözködni, nem adott úgy magára, ahogyan előtte. Ez két éve, 2020-ban megváltozott, és elképesztő átalakuláson ment keresztül.

történetek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (48),történetek (39),hírek (28),hajápolás (14),bőrápolás (11),arcápolás (10),tesztek (8),smink (5),haj (4),termékteszt (4),sminkteszt (3),karácsony (3),átalakulás (2),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),photoshop (2),barbie (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),fogyás (2),Smink (2),Fogyás (2),hír (2),plasztika (2),átalakítás (2),ajándék (2),Beauty (2),egészség (2),fényvédelem (1),profi sminkegyéb (1),hidratálás (1),spray-on (1),AngelinaJolie (1),margotrobbie (1),hajszál (1),ételek (1),elvispresley (1),madonna (1),pattanás (1),hajpakolás (1),salmahayek (1),bőr (1),Bellahadid (1),poulter (1),Fanvue World AI Creator Awards (1),Modellkedés (1),Arcápolás (1),alapozó (1),AI szépségverseny (1),Mesterséges intelligencia (1),Miss AI (1),National Geographic (1),4-2-4 (1),fiatalodás (1),divatbemutató (1),régenésmost (1),hajléktalan (1),celebek (1),Yasmine Bleeth (1),Sharbat Gula (1),sminkelés (1),fashionweek (1),stretchfit (1),terméktesztek (1),met (1),eygéb (1),zacefron (1),kesha (1),énekesnő (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),teszt (1),dry shampoo (1),masszázs (1),veszélyes anyag (1),tyla (1),met-gala (1),mask (1),led (1),Halloween (1),ai (1),divatbemutato (1),postmalone (1),TikTok (1),ihadsomehelp (1),guinness (1),sunscreen (1),változás (1),fényvédő (1),uv (1),fotós (1),lipfiller (1),történeteke (1),gyéb (1),szárazsampon (1),átváltozás (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),köröm (1),vöröshagyma (1),Bőrtípus (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),műköröm (1),fájdalmas (1),házi (1),Karácsonyfa (1),Karácsony (1),szem (1),múlt (1),szépségtrükk (1),kegyetlen (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),Énidő (1),Pihenés (1),kollagén (1),Egészség (1),hajhullás (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Eperláb (1),szépségápolás (1),Műszempilla (1),sampon (1),piercing (1),migrén (1),száraz sampon (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Szem (1),média (1),valóság (1),szeplőtetoválás (1),Csaló (1),korea (1),Connie Culp (1),szemöldöktetoválás (1),modell (1),ijesztő (1),szőr (1),Szépségápolás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),Haj (1),Történetek (1),földhónap (1),környezet (1),állatkísérlet (1),Tetoválás (1),szupermodell (1),Életmód (1),Sztár (1),Túlsúly (1),öltözködés (1),csúnyapulcsi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Szépség és a szörnyeteg (1),igaztörténet (1),szépség (1),szépségipar (1),szépségideál (1),hajtöredezés (1),Plasztika (1),hajvágás (1),Őszülés (1),Hajfestés (1)