Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Híres emberek hasonmásai a jelenből és a múltból

Egy elmélet szerint mindenkinek van legalább 7 hasonmása. Ezt a génállományunk okozza. Egy kutató, Manfred Kayser szerint mindössze 5 gén felelős az arcformákért, vonásokért. Indított egy kísérletet, ahol önkéntesek arcáról készített MRI-felvételt és fotókat. Hosszas vizsgálódás után talált két új gént, amit eddig senki sem kötött az arc genetikájához.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő - Rá sem ismersz a Baywatch egykori, gyönyörű színésznőjére

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A Baywatch sorozatot mindenki csak úgy ismeri, hogy gyönyörű nők, helyes, kitesizett férfiak lassított felvételben futkorásznak, és életet mentenek a parton - legalábbis ez jut először eszünkbe, ha meghalljuk a címét.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A sorozatban szereplőkből azonban nem mindenkinek jött be a számítása a színészetet illetően.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fillérekért dús, erős, hosszú haj – tényleg használ a házi rozmaring pakolás?

hajápolás

A rozmaring nem csak elképesztően jó fűszer, hanem számos jótékony hatása is van. Csökkenti az ízületi gyulladásokat, javítja a koncentrációt, erősíti az immunrendszert és a hajra a legjobb csodaszer.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


5 év után levágták a haját, 10 évet fiatalodott – rá se ismersz erre a férfire!

2 és fél órát utazni egy hajvágásért? Néha igenis megéri!

Egy jó fodrász, aki tudja, hogy mi illik az arcformánkhoz, tónusainkhoz kincset ér. Sokan azt gondolják, hogy csak a nőknek tud hatalmas örömet okozni egy hajvágás, vagy hajfestés, de sokszor a férfiakra még nálunk is nagyobb hatással van.

átalakulás hajápolás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Felrobbant egy nő hatalmas mellimplantátuma – majdnem belehalt

történetekA plasztikai beavatkozások olyannyira elterjedtek lettek, hogy már-már hétköznapi dolognak mondhatjuk azt. A mellműtétek szinte már olyanok, mintha elmennék kifúratni a fülem - csak egy vagyonba kerül.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő titkok a modellkedésről, amikre nem is gondolnál!

Modellkedés történetekA modellkedés egy olyan szakma, amit nagyon sokan alábecsülnek. A modelleket sokszor lenézik, és úgy tartják, hogy nem kell semmit csinálniuk a pénzért, hiszen "nekik adottságuk, hogy szépen verik vissza a fényt". Gyomorforgató, ahogyan ehhez a munkához állnak az emberek, holott temérdek olyan dolgot kell a modelleknek kiállniuk, amit el sem tudunk képzelni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hírességek smink nélkül - rájuk ismersz?

A réteges, már-már saját vonásokat eltakaró smink a sztárvilágban hozzátartozó dolog, emiatt hiszi mindenki azt, hogy a sztárok tökéletes hajjal, tökéletes kinézettel kelnek fel reggelente. Azonban akikről most szó van, ők is emberek. Ők is járnak úgy boltba, hogy felveszik a melegítőt, meg a tangapapucsot - csak őket meg is támadják miatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A nő, aki egy kislány testében él – végre rátalált a szerelem!

történetek

Olyan világban élünk, ahol a kinézet alapján határozzák meg, hogy milyen ember vagy, és azonnal ítélnek - tisztelet a kivételnek. Shauna Rae számtalanszor érzékelte ezt a saját bőrén, hiszen csúnyán mondva "ritkaságnak" vélik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezekkel a hajszínekkel és fazonokkal sokkal fiatalabbnak tűnsz – irány a fodrász!

hajápolás
A haj mindig meghatározó egy emberen, legyen az fiatal, középkorú vagy idős. A kinézetedet gyökeresen meg tudja változtatni a hajunk fazonja, színe. Noha kell hozzá idő, hogy kitapasztald melyik áll neked a legjobban, melyik fiatalít, melyik fazon illik az arcodhoz, most ebben segítünk.
Készítettünk egy kisokost, ami megmutatja, hogy melyek azok a stílusok, amik fontos hozzávalói a fiatalos kinézetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy fiatal szupermodell tragikus élete – A modellkedés árnyoldala 

A modellkedést elkezdeni tizenévesen vagy bejön, vagy nem, vagy bírja a modell, vagy nem. Gia Carangira sajnos az utóbbi volt jellemző.

Tragikusan rövid élete miatt nem igazán ismerik a nevét az emberek, de sokak szemében ő volt a föld első szupermodellje. Azonban nem pozitív példaként hozzák fel a nevét a divatvilágban, hanem hogy mibe NEM szabad bele esni. Persze mindennek több oka van, és ezeket fogjuk most megismerni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki a plasztika előtt a Bogdanoff-ikrek – A jóképűből  a felismerhetetlenig

hírek
A Bogdanoff fivérek - Isten nyugosztalja őket - nem mindennapi dologgal híresültek el: a fizika tudományával.

Az ember azt hinné, hogy aki ilyesmivel foglalkozik, és a tudománynak szenteli az életét, annak nem fontos a kinézet, a média és az ezekkel járó dolgok. A fivérek véget vetettek a fixa ideáknak, és rácáfoltak arra, hogy a tudománnyal kockás ing, szemüveg és jólfésült haj társul.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2022 legfurcsább Met-gálás ruhái – mit gondoltak a sztárok?

hírek

A különféle gálák nagyon fontosak a színészeknek, celebeknek, és próbálják megadni mindennél jobban a módját, különféle érdekes - sokszor túl érdekes - ruhával, ami nem mindig sül el jól. Most összeszedtük a 2022-es év legfurcsább piros szőnyeges ruháit, elő a popcornnal!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Rengeteget hízott a személyi edző a mentoráltja fogyása érdekében – ELKÉPESZTŐ VIDEÓ

történetek

Sok irányból lehet megközelíteni azt, hogy hogyan tudsz személyi edzőként a klienseden segíteni. Rátaláltam a Fit to Fat to Fit nevű sorozatra, ami más megvilágításba helyezi a fogyást - vagy ugye a hízást. Itt az a lényeg, hogy az edzők még inkább átérezzék, hogy min megy át az adott ember, és hogy miben tudnak jobban segíteni neki.

történetek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Bombanő lett az elvált nőből – rá sem ismerni!

A mérgező kapcsolatok nem csak belül tesznek tönkre szépen lassan, hanem kívül is és - ezekben az esetekben - mentőöv egy válás. Így történt ez Emma Shepparddal is, aki 18 évig ragadt benne egy rossz kapcsolatban, ahol csak a háziasszony szerep jutott neki. Így könnyen be tud gyepesedni az ember, és emiatt nem lehet rá haragudni. Elkezdett slamposan öltözködni, nem adott úgy magára, ahogyan előtte. Ez két éve, 2020-ban megváltozott, és elképesztő átalakuláson ment keresztül.

történetek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (24),történetek (22),hírek (17),hajápolás (9),bőrápolás (6),tesztek (6),sminkteszt (3),karácsony (3),haj (3),termékteszt (3),hír (2),tetoválás (2),ajándék (2),Beauty (2),smink (2),Fogyás (2),photoshop (2),átalakítás (2),plasztika (2),átalakulás (2),modell (1),szépségipar (1),szupermodell (1),arcápolás (1),Tetoválás (1),szépségideál (1),Őszülés (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Túlsúly (1),Sztár (1),igaztörténet (1),hajvágás (1),hajtöredezés (1),Plasztika (1),szépség (1),Connie Culp (1),fotós (1),alapozó (1),Hajfestés (1),Haj (1),locsolkodás (1),Egyéb (1),Modellkedés (1),Hírek (1),Yasmine Bleeth (1),sztárok (1),Arcápolás (1),húsvét (1),Történetek (1),szeplőtetoválás (1),Csaló (1),Életmód (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),korea (1),átváltozás (1),földhónap (1),állatkísérlet (1),környezet (1),műtét (1),ijesztő (1),média (1),száraz sampon (1),Veszélyes (1),Szem (1),Szempilla (1),sampon (1),piercing (1),csipkebogyómag (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),migrén (1),Műszempilla (1),egészség (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Szőrtelenítés (1),Lábápolás (1),Egészség (1),Énidő (1),szépségápolás (1),kollagén (1),Pihenés (1),olaj (1),Bőrápolás (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),házi (1),szem (1),Szépségápolás (1),valóság (1),csúnyapulcsi (1),Eltorzult (1),Betegség (1),múlt (1),kegyetlen (1),fogfehérítés (1),szájfeltöltés (1),vöröshagyma (1),Bőrtípus (1),otthoni (1),köröm (1),szépségtrükk (1),fájdalmas (1),műköröm (1),öltözködés (1)