Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezért ne érj a koszos kezeddel az arcodhoz! - mikroszkópos felvétel

"Mosd meg a kezed, ha hazaérsz." 

"Ne nyúlkálj az arcodhoz a koszos kezeddel"

Biztos mindenkinek ismerősek ezek a mondatok anyáink szájából. Kiskorban ez még idegesítő lehetett, de ahogy felnövünk, egyre jobban értjük meg az akkor "csesztetésnek" vélt jótanácsokat.

Ha eddig nem is, mostmár biztos megfogadjuk ezeket a szavakat.. A következő videón egy szakember mikroszkóp alatt mutatja meg, hogy milyen gusztustalan dolgok bújnak meg a bőrünk felszínén, amit szabad szemmel nem láthatnánk.

Az tuti, hogy ezután nem érek az arcomhoz kézmosás előtt.. 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki a modell, aki kioldatta a botoxot az arcából

arcápolás történetek celebek
A botox az a töltőanyag, amit ma már nem csak a középkorú nők alkalmaznak, hanem a fiatalok is, akiknek egy darab ránc nincs az arcukon. Ezután nem vetik meg a szilikonokat a többi testrészükbe sem. Sokan olyannyira túlzásba tudnak esni, hogy teljesen rabjai lesznek a plasztikai műtéteknek.
Blac Chyna pontosan ugyanebbe a hibába esett, pedig abszolút nem volt szüksége a beavatkozásokra. 19 éves volt, amikor először töltettett a fenekébe.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezt nem fogod elhinni! - Ezt teszi a csiganyál a bőrünkkel

arcápolás bőrápolás

Az első reakcióm, amikor hallottam erről a dologról a "fúj, nem kenek csiganyálat az arcomra" mondat volt, majd egy kicsit jobban beleástam magam a dologba, tudomást szereztem annak hatásairól. Habár még nem próbáltam, de a leírtak alapján hamarosan eljön ez a pillanat is.

Miből is áll ez az anyag, és miért jó a bőrünknek?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


a technika, amitől tökéletes a japán nők arcbőre - 4-2-4 módszer

arcápolás bőrápolás 4-2-4

Az arcbőrünk a legproblémásabb részünk, és egyben a legfeltűnőbb is. A nők életét teljesen meg tudja keseríteni a problémás, csúnya arcbőr, amitől egyébként nagyon nehéz megszabadulni. A japán nők azonban kitaláltak egy módszert, ami bizonyítottan működik, és csak pár percet vesz igénybe - szám szerint 10-et.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hírességek smink nélkül - rájuk ismersz?

A réteges, már-már saját vonásokat eltakaró smink a sztárvilágban hozzátartozó dolog, emiatt hiszi mindenki azt, hogy a sztárok tökéletes hajjal, tökéletes kinézettel kelnek fel reggelente. Azonban akikről most szó van, ők is emberek. Ők is járnak úgy boltba, hogy felveszik a melegítőt, meg a tangapapucsot - csak őket meg is támadják miatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket

12
»

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)