Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Elképesztő! Így néz ki a való életben a Bridgerton család színésznője

smink

A Netflix egyik legnézettebb kosztümös sorozata olyannyira elnyerte az emberek tetszését, hogy egymás után rendelik be az újabb és újabb évadokat.

Minden évad egy (vagy több) Bridgerton fivér szerelmi életét mutatja be, hogy akkoriban milyen nehéz volt a házasság esetleg egy olyan személlyel, akit nem szerelemből szerettél, csak a rangjuk miatt volt kötelező a házasság. Ezen belül sok-sok szál fut, ami azt eredményezi, hogy nem bírod abbahagyni a sorozat nézését, és csak mész a következőre.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hihetetlen módon csalt ki milliókat az elittől– Anna Szorokin

Csaló

Anna Szorokin - vagy ahogy ő hívatja magát, Anna Delvey - egy rendkívül okos, de folyton elégedetlen nő, aki egy dologgal indult útnak a nagyvilágba, Amerikába: az ötlettel, hogy hogyan csal ki milliókat az emberekből. Nem volt semmije, csak tervei.

A Netflix által bemutatott Inventing Anna sorozat feldolgozta a történetet, ami által megérthetjük, hogy mégis hogy lehetett mindenki oda egy ellenszenves nőért, akihez sosem lehetett elég közel kerülni. A válasz pontosan ez, a megközelíthetetlensége.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Rosszul sült el a szeplő tetoválás

A beauty-trendek nem ismernek határt, minden egyes új hóbort meglep, pedig párat még én is szoktam követni. Tudtam, hogy elérkezik egyszer egy olyan pontra, ahol már nem fogok ezekkel a hóbortokkal egyetérteni.

Vannak dolgok, amiket az embert kap az élettől, de ezt nem lehet kierőszakolni - vagyis egészen mostanáig azt hittem - ilyen például a szeplő. Emlékszem, hogy régebben ezt inkább takargatták a lányok, a mostani világban viszont már magukra rajzolják, rosszabb esetben tetováltatják. Félre ne értsetek, a szeplő egy gyönyörű dolog, és egyáltalán nem azon az oldalon vagyok, miszerint takargatni kéne azt, viszont meggondolatlanul magunkra tetováltatni a szépségfoltokat hirtelen felindulásból, mert az most éppen menő, az egészen egyszerűen butaság. Habár körülbelül 3 év alatt elhalványul, felszívódik, addig ott lesz, tönkreteheti a bőröd, hiszen még nem elterjedt ez a dolog, így nincsenek nagyon ebben a szakmában kiemelkedő művészek, akikről pozitív véleményeket találsz.

szeplőtetoválás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ legszőrösebb nőjére rátalált a szerelem

Természetesnek vett szokás, hogy a nők teljesen szőrtelenek, már-már elvárás tőlünk, hogy egy pihét se véljen rajtunk felfedezni senki. Persze, mi is így érezzük jól magunkat, hiszen ezt szoktuk meg, ez az igényes, de akadnak olyan személyek, akik dúsabb szőrzettel rendelkeznek, mint mások, és ez megnehezíti az életüket és a szőrtelenítést is. Ez a lány - akiről a cikkem szól - túlzás nélkül a legszerencsétlenebb ilyen értelemben..

szőr

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Minden mű dolgot eltávolíttatott a testéből - így érzi magát most

Plasztika

Ismerjük mindannyian azt a közmondást, hogy "kutyából nem lesz szalonna".
Hát, most Crystal Hefner - Hugh Hefner özvegye - rácáfolt erre.
Sokan ismerik, leginkább a playboyos múltja miatt. Egy ideig élvezte, hogy rohamosan nő a követői száma, de sosem volt igazán boldog, hiszen intim képeket töltött fel, magyarul eladta a testét..
Megelégelte ezt, és elhatározta magát: minden természetellenese dolgot kivetetett a testéből.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (25),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),termékteszt (4),haj (4),sminkteszt (3),karácsony (3),Hírek (2),plasztika (2),szájfeltöltés (2),Fogyás (2),átalakítás (2),barbie (2),Smink (2),ajándék (2),tetoválás (2),fogyás (2),photoshop (2),átalakulás (2),hír (2),sztárok (2),egészség (2),Beauty (2),Egyéb (2),Bellahadid (1),AngelinaJolie (1),Haj (1),környezet (1),spray-on (1),locsolkodás (1),Történetek (1),húsvét (1),Hajfestés (1),állatkísérlet (1),földhónap (1),divatbemutató (1),celebek (1),Arcápolás (1),Yasmine Bleeth (1),4-2-4 (1),hajléktalan (1),Modellkedés (1),fotós (1),alapozó (1),fiatalodás (1),régenésmost (1),salmahayek (1),kesha (1),énekesnő (1),zacefron (1),mask (1),led (1),gyéb (1),lipfiller (1),stretchfit (1),terméktesztek (1),dry shampoo (1),szárazsampon (1),veszélyes anyag (1),teszt (1),masszázs (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),történeteke (1),változás (1),pattanás (1),ételek (1),elvispresley (1),bőr (1),műtét (1),margotrobbie (1),hajszál (1),madonna (1),sminkelés (1),ai (1),divatbemutato (1),Halloween (1),TikTok (1),fashionweek (1),guinness (1),profi sminkegyéb (1),szupermodell (1),olaj (1),Bőrápolás (1),Bőrtípus (1),csipkebogyómag (1),fülbevaló (1),migrén (1),migrénpiercing (1),vöröshagyma (1),fogfehérítés (1),szépségtrükk (1),kegyetlen (1),fájdalmas (1),műköröm (1),otthoni (1),köröm (1),piercing (1),sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Veszélyes (1),száraz sampon (1),Szem (1),Szempilla (1),szépségápolás (1),Műszempilla (1),múlt (1),szem (1),szépségideál (1),Szépségápolás (1),Tetoválás (1),szépségipar (1),szépség (1),Plasztika (1),hajtöredezés (1),modell (1),ijesztő (1),Csaló (1),korea (1),szeplőtetoválás (1),Connie Culp (1),szőr (1),szemöldöktetoválás (1),Őszülés (1),hajvágás (1),valóság (1),Betegség (1),média (1),Karácsony (1),házi (1),Karácsonyfa (1),Eltorzult (1),csúnyapulcsi (1),Szépség és a szörnyeteg (1),igaztörténet (1),Túlsúly (1),Sztár (1),öltözködés (1),Életmód (1),átváltozás (1)