led mask hírek egyéb

Az elmúlt években a szépségápolási iparban egyre népszerűbbé váltak az otthoni eszközök, amelyek segítségével hatékonyan ápolhatjuk bőrünket. Az egyik ilyen innováció a LED-es fényterápiás arcmaszk, ami a modern technológiával ígér gyors és látványos eredményeket. Ebben a cikkben bemutatom, mi is az a LED-es fényterápia, hogyan működik az arcmaszk, és milyen előnyökkel járhat az alkalmazása.

Mi is az a LED-es Fényterápia?

A LED (light-emitting diode) fényterápia egy olyan kezelési forma, amely különböző színű fényeket használ a bőr kezelésére. A különböző színek különböző mélységig hatolnak a bőrbe, és más-más bőrproblémákat céloznak meg. Ezt a fényterápiát már sok ideje végzik szakemberek, azonban most elterjedt egy maszk, amit otthon, bármikor elővehetsz - és nem kell érte soksázezret fizetni. 

Működése

Az arcmaszkok a LED-eket tartalmazó panellel vannak ellátva, amelyek a kívánt színnel és intenzitással sugároznak. A leggyakrabban alkalmazott színek közé tartozik a vörös, kék és zöld fény. A vörös fény serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a ráncokat és feszesebbé teszi a bőrt. A kék fény antibakteriális hatású, így segít a pattanások és aknék kezelésében. A zöld fény nyugtató hatású, és segíthet csökkenteni a bőrpírt.

Az arcmaszk viselése rendkívül egyszerű. A tiszta, száraz arcbőrre helyezzük fel, ezutábn  csak kapcsoljuk be. Az optimális eredmény eléréséhez általában heti néhány alkalommal javasolják a kezelést, és a kezelések időtartama nem lehet több 10-20 percnél. 

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos - elvileg. Természetesen ezt csak akkor fogom megtudni, ha kipróbálom, ami tervben van. Ha erre sor kerül, Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok, hatásos-e! 

Te kipróbálnád?