Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Hírességek smink nélkül - rájuk ismersz?

A réteges, már-már saját vonásokat eltakaró smink a sztárvilágban hozzátartozó dolog, emiatt hiszi mindenki azt, hogy a sztárok tökéletes hajjal, tökéletes kinézettel kelnek fel reggelente. Azonban akikről most szó van, ők is emberek. Ők is járnak úgy boltba, hogy felveszik a melegítőt, meg a tangapapucsot - csak őket meg is támadják miatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (24),történetek (22),hírek (17),hajápolás (9),bőrápolás (6),tesztek (6),sminkteszt (3),karácsony (3),haj (3),termékteszt (3),hír (2),tetoválás (2),ajándék (2),Beauty (2),smink (2),Fogyás (2),photoshop (2),átalakítás (2),plasztika (2),átalakulás (2),modell (1),szépségipar (1),szupermodell (1),arcápolás (1),Tetoválás (1),szépségideál (1),Őszülés (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Túlsúly (1),Sztár (1),igaztörténet (1),hajvágás (1),hajtöredezés (1),Plasztika (1),szépség (1),Connie Culp (1),fotós (1),alapozó (1),Hajfestés (1),Haj (1),locsolkodás (1),Egyéb (1),Modellkedés (1),Hírek (1),Yasmine Bleeth (1),sztárok (1),Arcápolás (1),húsvét (1),Történetek (1),szeplőtetoválás (1),Csaló (1),Életmód (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),korea (1),átváltozás (1),földhónap (1),állatkísérlet (1),környezet (1),műtét (1),ijesztő (1),média (1),száraz sampon (1),Veszélyes (1),Szem (1),Szempilla (1),sampon (1),piercing (1),csipkebogyómag (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),migrén (1),Műszempilla (1),egészség (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Szőrtelenítés (1),Lábápolás (1),Egészség (1),Énidő (1),szépségápolás (1),kollagén (1),Pihenés (1),olaj (1),Bőrápolás (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),házi (1),szem (1),Szépségápolás (1),valóság (1),csúnyapulcsi (1),Eltorzult (1),Betegség (1),múlt (1),kegyetlen (1),fogfehérítés (1),szájfeltöltés (1),vöröshagyma (1),Bőrtípus (1),otthoni (1),köröm (1),szépségtrükk (1),fájdalmas (1),műköröm (1),öltözködés (1)