Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Elképesztő átváltozás: nem ismert magára a lány, miután hétköznapivá varázsolták külsejét

egyéb

Shanny Webbre egy videón keresztül találtam rá, és azonnal megállapítottam róla, hogy egy angyali lány, egy démoni külsővel. 25 éves, és már tele van tetoválással, piercinggel, fültágítókkal, sőt, még kontaktlencsét is hord az ijesztőbb kinézet érdekében. Furcsa a pszichológiája, hogy vajon egy kedves, szép lány - mert egyébként a külsejét meghazudtolóan az - miért akarja, hogy félelmetesnek titulálják?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Előtte – utána: így készülnek a tökéletesnek tűnő képek

Mindannyian beleestünk már abba a hibába, hogy a profik által elkészített, retusált képeket vesszük példának önmagunkkal szemben. Szerencsére már sok szakmabeli személy ellene ment ennek a tévhitnek, és megmutatták, hogy semmi és senki sem tökéletes.

photoshop fotós egyéb

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki ma Kesha, a magyar gyökerekkel rendelkező énekesnő

Kesha Rose Sebert egy olyan művész, aki leginkébb arról ismert zenéi mellett, hogy egyedi stílusának senki nem tudott megálljt parancsolni. Kesha nem csupán egy tehetséges énekesnő, hanem egy olyan személyiség is, aki képes volt túllépni a kihívásokon és korlátokon.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


LED-es fényterápiás maszk, ami elvileg csodát tesz a bőrrel

led mask hírek egyéb

Az elmúlt években a szépségápolási iparban egyre népszerűbbé váltak az otthoni eszközök, amelyek segítségével hatékonyan ápolhatjuk bőrünket. Az egyik ilyen innováció a LED-es fényterápiás arcmaszk, ami a modern technológiával ígér gyors és látványos eredményeket. Ebben a cikkben bemutatom, mi is az a LED-es fényterápia, hogyan működik az arcmaszk, és milyen előnyökkel járhat az alkalmazása.

Mi is az a LED-es Fényterápia?

A LED (light-emitting diode) fényterápia egy olyan kezelési forma, amely különböző színű fényeket használ a bőr kezelésére. A különböző színek különböző mélységig hatolnak a bőrbe, és más-más bőrproblémákat céloznak meg. Ezt a fényterápiát már sok ideje végzik szakemberek, azonban most elterjedt egy maszk, amit otthon, bármikor elővehetsz - és nem kell érte soksázezret fizetni. 

Működése

Az arcmaszkok a LED-eket tartalmazó panellel vannak ellátva, amelyek a kívánt színnel és intenzitással sugároznak. A leggyakrabban alkalmazott színek közé tartozik a vörös, kék és zöld fény. A vörös fény serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a ráncokat és feszesebbé teszi a bőrt. A kék fény antibakteriális hatású, így segít a pattanások és aknék kezelésében. A zöld fény nyugtató hatású, és segíthet csökkenteni a bőrpírt.

Az arcmaszk viselése rendkívül egyszerű. A tiszta, száraz arcbőrre helyezzük fel, ezutábn  csak kapcsoljuk be. Az optimális eredmény eléréséhez általában heti néhány alkalommal javasolják a kezelést, és a kezelések időtartama nem lehet több 10-20 percnél. 

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos - elvileg. Természetesen ezt csak akkor fogom megtudni, ha kipróbálom, ami tervben van. Ha erre sor kerül, Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok, hatásos-e! 

Te kipróbálnád? 

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fantasztikus karácsonyi ajándéktipp nőknek – ezzel nem nyúlsz mellé!

karácsony ajándék egyébMindenki azt mondja, hogy a nőknek nehéz vásárolni. Alaphelyzetben lehet, hogy ez igaz is, mert ha magamból indulok ki, megveszek magamnak mindent, amire szükségem van, és ha rákérdeznek, mit szeretnék kapni ajándékba, csak pillázok és nem jut eszembe semmi. Azonban vannak olyan dolgok, amikre mindig szüksége van egy nőnek, és amiknek minden alkalommal örül, ha egy kicsit is ad magára.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)