Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A lány, aki kihasználja a tömegközlekedést: munkába menet sminkel

arcápolás sminkelés egyéb

Minden ember át tudja érezni azt a momentumot, amikor tudod, hogy korán kell kelned, hogy normálisan elkészülj a munkába, de nincs erőd. Lehet, hogy sokan a szundi gombot választják az ébresztőnél, de többen vannak azok, akik összeszorított foggal felkelnek, és elkészülnek rendesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Használj az arcodra fényvédőt! - Veszélyes következmények


A ragyogó bőr titka nem csak a megfelelő szépségápolási rutinban rejlik, hanem káros sugarak elleni védelemben is. A napfény kellemes és számtalan jó hatással bír, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy hosszú távon káros hatásokat is okozhat, különösen az arcbőrünk szempontjából.

Az UV egyrész fontos, mert általa termelődik a bőrünkben a D-vitamin, azonban a túlzott napfény a bőr öregedéséhez, napégéshez, pigmentfoltok kialakulásához és a bőrrák kockázatának növekedéséhez vezethet. Az arcbőr különösen érzékeny, és leginkább kitett területe a káros UV-sugárzásnak.

A jó hír az, hogy a megfelelő fényvédő használatával megelőzhetjük, vagy minimalizálhatjuk ezeket a káros hatásokat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Évtizedeket fiatalodott a sminktől a nő – eszméletlen végeredmény

smink arcápolás fiatalodás egyéb

A smink minden nőnél egy ideig mindennapi használati tárgy, persze nem mindig ugyanolyan mennyiségben.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő, mit tesz a smink – az ázsiai nők még celluxot is használnak hozzá

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Ez a sminkelésnél is hasonlóan van, ahány kultúra, annyi érdekesség - vagy hülyeség - a sminkelésben. Azonban az ázsiai lányok néha már túldimenzionálják ezt a dolgot, és teljesen máshogy néznek ki a sminkelés után, mint azelőtt. Itt azt hiszem helytálló az "anyja se ismer rá" mondat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
12

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)