Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Fantasztikus karácsonyi ajándéktipp nőknek – ezzel nem nyúlsz mellé!

karácsony ajándék egyébMindenki azt mondja, hogy a nőknek nehéz vásárolni. Alaphelyzetben lehet, hogy ez igaz is, mert ha magamból indulok ki, megveszek magamnak mindent, amire szükségem van, és ha rákérdeznek, mit szeretnék kapni ajándékba, csak pillázok és nem jut eszembe semmi. Azonban vannak olyan dolgok, amikre mindig szüksége van egy nőnek, és amiknek minden alkalommal örül, ha egy kicsit is ad magára.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2021-es karácsony színei -  Te is így díszíted a fát?

Karácsonyfa Karácsony

A karácsonyfa - és a ház - díszítése nem csak a gyerekeknek nagy élmény, mi, felnőttek is roppant mód várjuk már, hogy felöltöztethessük a fenyőfánkat. Külföldön olyan szinten komolyan veszik, hogy versenyeket is tartanak, itt nálunk azonban nem terjedt még el ennyire ez a dolog - az viszont igen, hogy haladjunk a korral, trendekkel, és minél szebb és hangulatosabb otthont varázsoljunk a kuckónkból.

2021-ben ezek a színek és díszítések a legtrendibbek karácsonykor

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ legcsúnyább karácsonyi pulcsijai

A karácsonyi csúnya pulcsik noha csak pár éve lopták be magukat Magyarország szívébe, azóta nincs nélkülük ünnep. Mindig a gyerekkoromra emlékeztet, amikor csillogó szemekkel néztem a Bridget Jones-t, ahol egy szerelem kezdetét okozta ez a ronda ruhadarab.

Ma már nem lepődünk meg, ha megpillantjuk őket a boltokban, hisz tudjuk, hogy miről szól ez a dolog: a humorról. Vannak persze versenyek, ahol eggyel komolyabban veszik a hordói a pulcsikat, de mindegyik alapja a vicc és bolondozás.

Ha már versenyről beszélünk, igenis vannak a csúnya pulcsik között is kiemelkedő darabok, amik tökéletesen elnyerhetik a "legcsúnyább karácsonyi pulcsi" címet.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Házi készítésű, filléres ajándék ötletek - ezekkel nem fogsz mellélőni

karácsony ajándék házi

A karácsony az év leggyönyörűbb, leghangulatosabb időszaka, amire mindenki már hetekkel - vagy hónapokkal - előre készül. Kisgyermekként azt hittük, semmi nem árnyékolhatja be ezt az időszakot. Tévedtünk, ugyanis most, hogy felnőttünk, egyre nehezebb olyan ajándékot kitalálni, ami ötletes, szívhez szóló, és még örülnek is neki a szeretteink, mi pedig stresszelünk, hogy a lehető legjobb ajándékot adjuk nekik.

Ha kétségbe vagy esve, és nem tudod, mivel ajándékozd meg a csajokat a családban, akkor szuper helyen jársz!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)