Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A divat és a technológia találkozása – A meztelen Bella Hadidra 5 perc alatt fújtak ruhát

Bellahadid hírek spray-on

A divat mindig változik - vagy visszajön. Új trendek, furcsaságok tömkelege szokott megjelenni a divatbemutatókon, de az, ami a Coperani divatbemutatóján történt Bella Hadid és Fabrican előadásában, olyat még biztos nem láttunk sehol.

A Fabrican igazgatója, Dr. Manel Torres egy olyan technológiát alkotott, ami alapján többet nem kell méretet keresgélni. A spray-on egy permetező anyag, ami a kifújás után tökéletes textillé keményedik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2 évig naponta csinált magáról képet a férfi – eszméletlen fogyás (Videó)

fogyás egyéb

A fogyókúrába belekezdeni mindig nehézkes, ugyanakkor elhatározás kérdése. Ha kitűzünk magunk elé egy célt, és tartjuk magunkat eleinte hozzá, majd látjuk, hogy mennyivel jobban érezzük magunkat tőle, akkor csak azért is folytatjuk. Erre pedig tökéletes megoldás a képek készítése.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Évtizedeket fiatalodott a sminktől a nő – eszméletlen végeredmény

smink arcápolás fiatalodás egyéb

A smink minden nőnél egy ideig mindennapi használati tárgy, persze nem mindig ugyanolyan mennyiségben.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Filmbe illő történet – az ikrek, akik ikrekkel házasodtak

Az életben történnek néha sorsfordító furcsaságok, amikre álmában sem gondolna az ember. Illetve helyesbítek, ez a két lány álmodozott róla, de sose gondolták volna, hogy egyszer valósággá válik.

Brittany and Briana Deane Salyers randizgattak, de nem találták meg az igazit, pedig teljesen ráfeszültek a témára. Egyszer a sors közbeszólt: 2017-ben találkoztak egy ikerpároknak rendezett fesztiválon, Ohio-ban egy férfi ikerpárral, Josh és Jeremy Slayerssel.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A legkényelmesebb és legstílusosabb fesztiválfrizurák – 2023

egyéb hajápolás

A fesztiválszezon a nyakunkon - sőt, egy nagy fesztivál már le is ment - és még nincs ötleted, milyen hajat csinálj magadnak? Ez a cikk pont Neked készült!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő, mit tesz a smink – az ázsiai nők még celluxot is használnak hozzá

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Ez a sminkelésnél is hasonlóan van, ahány kultúra, annyi érdekesség - vagy hülyeség - a sminkelésben. Azonban az ázsiai lányok néha már túldimenzionálják ezt a dolgot, és teljesen máshogy néznek ki a sminkelés után, mint azelőtt. Itt azt hiszem helytálló az "anyja se ismer rá" mondat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)