Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Így néz ki ma Kesha, a magyar gyökerekkel rendelkező énekesnő

Kesha Rose Sebert egy olyan művész, aki leginkébb arról ismert zenéi mellett, hogy egyedi stílusának senki nem tudott megálljt parancsolni. Kesha nem csupán egy tehetséges énekesnő, hanem egy olyan személyiség is, aki képes volt túllépni a kihívásokon és korlátokon.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


LED-es fényterápiás maszk, ami elvileg csodát tesz a bőrrel

led mask hírek egyéb

Az elmúlt években a szépségápolási iparban egyre népszerűbbé váltak az otthoni eszközök, amelyek segítségével hatékonyan ápolhatjuk bőrünket. Az egyik ilyen innováció a LED-es fényterápiás arcmaszk, ami a modern technológiával ígér gyors és látványos eredményeket. Ebben a cikkben bemutatom, mi is az a LED-es fényterápia, hogyan működik az arcmaszk, és milyen előnyökkel járhat az alkalmazása.

Mi is az a LED-es Fényterápia?

A LED (light-emitting diode) fényterápia egy olyan kezelési forma, amely különböző színű fényeket használ a bőr kezelésére. A különböző színek különböző mélységig hatolnak a bőrbe, és más-más bőrproblémákat céloznak meg. Ezt a fényterápiát már sok ideje végzik szakemberek, azonban most elterjedt egy maszk, amit otthon, bármikor elővehetsz - és nem kell érte soksázezret fizetni. 

Működése

Az arcmaszkok a LED-eket tartalmazó panellel vannak ellátva, amelyek a kívánt színnel és intenzitással sugároznak. A leggyakrabban alkalmazott színek közé tartozik a vörös, kék és zöld fény. A vörös fény serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a ráncokat és feszesebbé teszi a bőrt. A kék fény antibakteriális hatású, így segít a pattanások és aknék kezelésében. A zöld fény nyugtató hatású, és segíthet csökkenteni a bőrpírt.

Az arcmaszk viselése rendkívül egyszerű. A tiszta, száraz arcbőrre helyezzük fel, ezutábn  csak kapcsoljuk be. Az optimális eredmény eléréséhez általában heti néhány alkalommal javasolják a kezelést, és a kezelések időtartama nem lehet több 10-20 percnél. 

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos - elvileg. Természetesen ezt csak akkor fogom megtudni, ha kipróbálom, ami tervben van. Ha erre sor kerül, Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok, hatásos-e! 

Te kipróbálnád? 

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mesterséges intelligencia által tervezett ruhák a divatbemutatón

ai divatbemutato hírek

A mesterséges intelligencia megjelenése sok dologra jó, azonban sokan meg is ijednek tőle. Károssá is válhat, hiszen sokan már nem maguk végzik a munkájukat, hanem az ai segítségével - a félelem is ebből fakad. Mi lesz a munkákkal, ha a mesterséges intelligencia mindent meg tud ugrani, és egyre fejlettebb? Ezek a kérdések sokasága fog feljönni a cikk után, ami még inkább bemutatja, hogy a "gépek átveszik az irányítást".

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ leghosszabb hajú nője – 1973-tól növeszti

hajápolás hírek guinness

A haj az emberi kultúrában mindig is különleges jelentőséggel bírt: hossza, színe és stílusa kifejezi az egyén személyiségét és kultúráját, valahol pedig a női szépség, szexualitás és egészség szimbóluma.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)