hírek történetek poulter
Will Poulter neve sokak számára ismerős lehet a 2013-ban bemutatott, hatalmas sikert aratott „Családi üzelmek” című vígjátékból. A fiatal színész ekkor robbant be igazán a köztudatba, mint a kissé esetlen, de szerethető Kenny. Azóta eltelt több, mint tíz év, és Will Poulter elképesztő átalakuláson ment keresztül, igazi szívtipróvá vált!

 

Az első nagy sikere

A „Családi üzelmek” című filmben Poulter egy amerikai kamaszt alakított, aki belekeveredik egy bonyolult drogcsempész ügyletbe. A film sikere után a színész neve egy csapásra ismertté vált, és több szerepajánlatot is kapott. Az akkor még fiatal, vékony és kicsit furcsa kinézetű színész hamarosan komolyabb szerepekben is kipróbálhatta magát.

Poulter karrierje során folyamatosan dolgozott azon, hogy kitörjön a „Családi üzelmek” nyújtotta karakter skatulyájából. Olyan filmekben tűnt fel, mint a „Maze Runner” sorozat, „A visszatérő”, ahol Leonardo DiCaprio oldalán játszott, vagy a „Black Mirror: Bandersnatch”. Ezekben a szerepekben már megmutatkozott, hogy a fiú komoly szerepekben is tökéletesen megállja a helyét.

hírek történetek poulter

Ezután elkezdődött a fizikai átalakulása is. Az elmúlt években intenzív edzésprogramokat és szigorú diétát követett, amelynek eredményeként izmos és fitt testalkatra tett szert. Ez a változás különösen szembetűnő a legújabb szerepeiben, ahol nemcsak a színészi játékával, hanem fizikai megjelenésével is lenyűgözte a közönséget. 

A galaxis örzői 3.

Legújabb projektjei közé tartozik a Marvel Cinematic Universe-hez tartozó Galaxis Őrzői 3, ahol Adam Warlock szerepét kapta meg. Ez a szerep hatalmas elismerést és további ismertséget hozott számára. Poulter elmondta, hogy a szerep kedvéért még intenzívebb edzésbe kezdett, és a karakter megformálása komoly fizikai és szellemi kihívást jelentett számára.

Ezzel azonban csak nyert. hiszen mára sikerült teljesen kitörnie a nyakig felhúzott gatyás vörös fiú szerepéből, ami valljuk be, nagyon nehéz volt neki. 

hírek történetek poulter

Ti mit gondoltok a színészről?

Képek: Shutterstock