Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Hajszárítótól világosodó haj - hogy lehetséges?

Haj HajfestésHaj Hajfestés​A hajápolás világában szinte havonta jönnek ki új és új technikák és trendek. A legmenőbb e közül a balayage és az ombre hajstílus volt, de mára már inkább a természetesség a divat, nem az eltérő, világosabb színek. A balayage air-touch technikát pont erre találták ki: természetes világosítás mindössze egy hajszárító segítségével.

De ezt mégis hogy?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Koreai szépségideálok – hihetetlen átváltozások

Ahány kultúra, annyi szépségideál, aminek meg kell felelni, vagy nem számítasz szépnek. A fájdalom lassan senkit sem érdekel, és a kockázatok sem, csak "tökéletesek" akarnak lenni, olyanok, mint a címlapon szereplő modellek. Dél-Koreában terjedt el ez leginkább, hogy az emberek úgy fekszenek kés alá, mintha kötelező lenne, sőt, szinte gyerekként szabatják át teljesen az arcukat, és a legtöbb esetben kicsit sem hasonlítanak hajdani önmagukra. Az lebeg a szemük előtt, hogy meg kell felelniük a "mangababa-divatnak". Természetesen ez ott már bevett szokás, hiszen ezek a nők azok, akik a sminket is annyira túltolják, hogy fel se lehet őket ismerni, és ez nem túlzás - de legalább az nem végérvényes..

korea átváltozás műtét

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Állítsuk meg az állatkísérleteket! - Ezeket a termékeket ne használd!

környezet állatkísérlet földhónapFelesleges, kegyetlen és gusztustalan - ez a három szó jut eszembe, amikor erről a témáról kell beszélnem. Mindig fájdalmas belegondolni - majdhogynem jobban szeretem az állatokat, mint az embereket e tettek miatt - hogy mennyi kínt kell átélniük négylábú hőseinknek csak azért, hogy tökéletes legyen a sminkünk…

Sajnos sokan nem tudják, de évi több, mint ötszáz millió állaton végeznek kísérleteket, amiknek döntő többsége kozmetikai termékek miatt történik. Az állatok nem kapnak érzéstelenítőt, nem kapnak szeretetet, az egész életük arról szól, hogy kihasználják őket.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Miről szól a locsolkodás? - Örülünk neki mi, lányok?

húsvét locsolkodás

A locsolkodás egy nagyon régre visszanyúló hagyomány, azonban már "fejlődött" ( vagy romlott) ahhoz képest, ahogy régen űzték. Értem ezalatt, hogy azelőtt még nem kölnikkel, hanem egy jó vödör vízzel öntöztek meg a szeretteink, ismerőseink. Noha vannak olyan faluk, közösségek, ahol még mindig így tartják, és a lányok 6 liter vizet kapnak a nyakukba, de mára már inkább a kölni az elterjedtebb. A kérdésem, melyik a jobb?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hihetetlen módon csalt ki milliókat az elittől– Anna Szorokin

Csaló

Anna Szorokin - vagy ahogy ő hívatja magát, Anna Delvey - egy rendkívül okos, de folyton elégedetlen nő, aki egy dologgal indult útnak a nagyvilágba, Amerikába: az ötlettel, hogy hogyan csal ki milliókat az emberekből. Nem volt semmije, csak tervei.

A Netflix által bemutatott Inventing Anna sorozat feldolgozta a történetet, ami által megérthetjük, hogy mégis hogy lehetett mindenki oda egy ellenszenves nőért, akihez sosem lehetett elég közel kerülni. A válasz pontosan ez, a megközelíthetetlensége.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)