Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Nem fogsz tudni nélküle élni – Stretchfit FlexPillow masszázspárna

Ha ülőmunkát végzel, vagy csak rossz a tartásod, és folyamatos nyak, hát, derékgájással küzdesz, akkor olvass tovább, mert ezt neked találták ki!

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt tesztA StretchFit meglepett minket egy masszázspárnával, amihez rengeteg reményt fűztünk, hiszen a már ezelőtt bemutatott masszázspisztolyuk is rendkívül hasznos és jó cucc. Azt kell mondanom, nem csalódtunk!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Nem is sejtenénk, mi mindenre jó egy masszázspisztoly – StretchFit termékteszt

stretchfit terméktesztek masszázsgép

Stresszcsökkentés, fájdalom, izomcsomók, narancsbőr? Talán nem hiszitek el, ha azt mondom, van egy gépezet, ami ezekben azonnal segítségetekre lehet, saját felhasználással, otthon. És hogy mennyire igazak az állítások, miszerint rengeteg dologra jó ez a gépezet? Leteszteltük!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A hajvitamin, ami nem csak ígérget, hanem cselekszik– kipróbáltuk a HAIRBOOM készítményét

termékteszt tesztek

Rengeteg hajvitaminról hallottam már, aminek tökéletesre fejlesztették a marketingjét, és ezzel elhitették az emberekkel, hogy valóban működik - miközben többet árt, mint használ..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ez a tapasz eltünteti a pattanást! - Kiprobáltuk

termékteszt sminkteszt tesztek

A kevésbé szerencsés lányok életében kivétel nélkül eljön az a pillanat, amikor azt kívánják, bárcsak el lehetne tüntetni egy szempillantás alatt a pattanást- főleg ha valami fontos időpont, randi vagy program előtt keserítik meg az életünket. Belógattak elénk - mint valamiféle csalit - egy ideje már egy csodatapaszt, amit ha ráragasztasz a kezelendő részre, reggelre nyoma se lesz a gyulladásnak.

De ez gyakorlatban is működik?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A varázspúder, ami minden bőrhibát eltüntet – valóban ilyen jó?

Sminkteszt

termékteszt

Az utóbbi időkben rengeteget hallottam a L'oreal Infaillible névre keresztelt csodapúder/alapozóról, amiről az a hír járja, hogy egy kis adag bármilyen bőrhibát eltüntet, annyira jó a fedése. Nos, mivel a blogomnak egy új része indul - a szépségápolási termékek tesztelése - ezért több se kellett, hogy kipróbáljam a hőn áhított terméket.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)