Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezektől az ételektől lehet pattanásod! - kisokos

bőrápolás bőr pattanás ételek

Az egészséges, szép bőr rengeteg dolgon múlhat: genetika, hormonok, allergia, de ami leginkább elcsúnyíthatja, az az étkezés. Sokan meglepődnének, hogy melyik - amúgy mindennapi használatban lévő - étel okozhat problémákat a bőrön. Éppen ezért készült el ez a kisokos, amiből azonnal rájöhetsz, hogy mi az az érékenység, ami a problémáidat okozza!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Használj az arcodra fényvédőt! - Veszélyes következmények


A ragyogó bőr titka nem csak a megfelelő szépségápolási rutinban rejlik, hanem káros sugarak elleni védelemben is. A napfény kellemes és számtalan jó hatással bír, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy hosszú távon káros hatásokat is okozhat, különösen az arcbőrünk szempontjából.

Az UV egyrész fontos, mert általa termelődik a bőrünkben a D-vitamin, azonban a túlzott napfény a bőr öregedéséhez, napégéshez, pigmentfoltok kialakulásához és a bőrrák kockázatának növekedéséhez vezethet. Az arcbőr különösen érzékeny, és leginkább kitett területe a káros UV-sugárzásnak.

A jó hír az, hogy a megfelelő fényvédő használatával megelőzhetjük, vagy minimalizálhatjuk ezeket a káros hatásokat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezt nem fogod elhinni! - Ezt teszi a csiganyál a bőrünkkel

arcápolás bőrápolás

Az első reakcióm, amikor hallottam erről a dologról a "fúj, nem kenek csiganyálat az arcomra" mondat volt, majd egy kicsit jobban beleástam magam a dologba, tudomást szereztem annak hatásairól. Habár még nem próbáltam, de a leírtak alapján hamarosan eljön ez a pillanat is.

Miből is áll ez az anyag, és miért jó a bőrünknek?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


a technika, amitől tökéletes a japán nők arcbőre - 4-2-4 módszer

arcápolás bőrápolás 4-2-4

Az arcbőrünk a legproblémásabb részünk, és egyben a legfeltűnőbb is. A nők életét teljesen meg tudja keseríteni a problémás, csúnya arcbőr, amitől egyébként nagyon nehéz megszabadulni. A japán nők azonban kitaláltak egy módszert, ami bizonyítottan működik, és csak pár percet vesz igénybe - szám szerint 10-et.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így napozz, ha tökéletesen akarsz barnulni! - ezeket használd!

bőrápolás

A csillogó, kifogástalan, csoki barna bőr minden nő álma a forró nyarakon, főleg azoké, akik olyan fehér bőrrel rendelkeznek, hogy világítanak az embertársaik között - ehhez tartozom én is, azért tudok ilyen biztosan beszélni róla. Amellett, hogy lassan barnulunk, még arra is figyelnünk kell, hogy ne égjünk le. Tehát bekenjük magunkat a legerősebb fényvédővel, de közben attól rettegünk, hogy hát így bizony nem fogunk barnulni.. Most már rájöttem, hogy ez egy butaság.

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
123

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)