Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Minden mű dolgot eltávolíttatott a testéből - így érzi magát most

Plasztika

Ismerjük mindannyian azt a közmondást, hogy "kutyából nem lesz szalonna".
Hát, most Crystal Hefner - Hugh Hefner özvegye - rácáfolt erre.
Sokan ismerik, leginkább a playboyos múltja miatt. Egy ideig élvezte, hogy rohamosan nő a követői száma, de sosem volt igazán boldog, hiszen intim képeket töltött fel, magyarul eladta a testét..
Megelégelte ezt, és elhatározta magát: minden természetellenese dolgot kivetetett a testéből.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Amikor a plasztika NAGYON rosszul sült el

A mai világban a plasztikáztatás lassan olyan, mintha lemennél a boltba. Sajnos nagyon elterjedt már a mindennapokban, és ez leginkább abból alakul ki, hogy az alanyok nincsenek megelégedve magukkal, önbizalomhiányosak, máshoz hasonlítják magukat. Persze vannak olyan esetek, amikor nincs más választás, így több részre bonthatjuk azoknak a csoportját, akik igénybe veszik a plasztikát..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)