Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

55 kilót fogyott a férfi – eszméletlen, hogy néz ki most

változás fogyás történeteke gyéb

A fogyásnál már maga az elhatározás is rendkívül nehéz, és sokan már ennél a pontnál megbuknak, ami hatalmas probléma. Nem csak zavaró kinézetben, de egészségügyileg borzasztó megterhelő a szervezetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2 évig naponta csinált magáról képet a férfi – eszméletlen fogyás (Videó)

fogyás egyéb

A fogyókúrába belekezdeni mindig nehézkes, ugyanakkor elhatározás kérdése. Ha kitűzünk magunk elé egy célt, és tartjuk magunkat eleinte hozzá, majd látjuk, hogy mennyivel jobban érezzük magunkat tőle, akkor csak azért is folytatjuk. Erre pedig tökéletes megoldás a képek készítése.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


202 kilót adott le a nő - így néz ki most

Fogyás Túlsúly

A fogyás útjára lépni mindig egy nehéz folyamat, hiszen persze könnyen eldöntjük, hogy bizony feljött egy kis felesleg, amit le kéne adni, és még odáig is egyszerű eljutni, hogy kiválasszuk a diétát és az edzéstervet - de végigvinni a dolgot már egy nehezebb dolog.
Az étrend betartása kihívás elé állít bennünket, hiszen eddig - most főleg karácsonykor - rengeteg finomságot ettünk, és egyik pillanatról a másikra nehéz ezekről lemondani, és a szigorú diétának szentelni magunkat.
Az edzés már egy más téma.. Ott az idő is szerepet játszik, mint nehezítő tényező. Ha dolgozunk, csak este, vagy nagyon korán reggel van időnk testünkkel foglalkozni, ami már elvesz a kedvünkből, hiszen iszonyú nehéz inkább elmenni edzeni, mint korán hazamenni és pihenni.

Hatalmas akaraterő kell ehhez a folyamathoz, de MEGÉRI!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hatalmas sztárfogyások - hogy csinálták?

A nőknek - és egyébként sok férfinak is - szinte mindennapos gondolat a fogyás. Az elhivatottság az elején megvan, amikor változtatni szeretnénk a külsőnkön, vágyunk, hogy egy kicsit kevesebbet mutasson a mérleg, és eleinte még úgy érezzük, bármeddig kitartunk, bármit megteszünk a cél érdekében.. Szép és jó, csak sok esetben vagy lelkierőnk nincs végigvinni a diétát, vagy egyszerűen élethelyzetünk nem teszi lehetővé - értem ezalatt, amikor éjjel nappal dolgozunk és nincs időnk edzeni, vagy diétás kajákat összevásárolni, plusz kell az energia, hogy kitartsunk a nap végéig.
Vannak azonban, akik a kifogásokat háttérbe szorítják, és hősiesen kitartanak a céljuk mellett.

Erről a pár sztárról példát vehetünk, hiszen szinte felismerhetetlenségig fogyták magukat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)