Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Így zajlik az orrplasztika és ezekkel járhat - videó

egyéb

Az orrunk az a testrészünk, amit lehetetlen takargatni, az, amit az emberek első körben észrevesznek rajtunk. Ez persze nem baj addig, ameddig teljes mértékben meg vagy elégedve vele. Kevés olyan személyt ismerek, aki nem talált volna valamilyen kivetnivalót az orrán, amit szívesen megcsináltatna - ha persze nem járna ennyi fájdalommal és kiadással.

Személy szerint engem is sokáig zavart az orrom, sokszor fejeztem ki nemtetszésemet, ekkor sokan rám szóltak, hogy ugyan, semmi gond nincsen vele - én attól még így éreztem, ezért tudom, miről beszélek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A kozmetikumok, amik II. Erzsébet királynőt fiatalon tartották

hírek egyéb

Az egész ország megrendült, amikor szeptember 8-án jött a lesújtó hír: elhunyt a királynő. Egy egész világ gyászolja és hiányolja, de cikkem nem a szomorú része felé irányul a témában, hanem a csodálatos, vidám élete egyik meghatározó dolgára, a megjelenésére. Arra, hogy mégis hogyan tudta megőrizni bőre fiatalságát és szépségét egészen 96 éves koráig.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Lefogyott a 300 kilós lány – rá sem lehet ismerni!

Képzeld csak el, hogy annyira elszaladnak veled a kilók, hogy az orvos azzal a vészjósló diagnózissal enged ki a rendelőből, hogy ha nem fogysz le, akkor bizony még a harmincadik életévedet sem éled meg - mindezt úgy, hogy nem csupán 15 kiló felesleg van rajtad.

Egy 24 éves lánynak, Amber Rachdinak ez nem egy rémálom volt, hanem a valóság. Amber nagyon szeretett enni, és észre sem vette, hogy felszaladnak rá a kilók - amikor pedig észbe kapott, akkorra már nehéz lett volna elérni a kívánt súlyt, így sokáig csak beletörődött a sorsába.. Az étel volt számára a "menekülés", állítása szerint hogyha a kajára gondolt, vagy evett, akkor nem érdekelte, hogy mások mit gondolnak róla, nem törődött semmi mással.

hírekEgyszer azonban megelégelte, hogy akárhányszor elmegy a tükör előtt, bele sem mer nézni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)