Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Így hordd a hajad, ha nem volt kedved megmosni

hajápolás

Nem elvárható véleményem szerint az, hogy egy nőnek minden nap tip-top kinézettel kell rendelkeznie. Nekünk is van olyan, amikor egy hosszú, melós nap után nincs kedvünk még egy órát melózni a hajunkon, vagy csak annyira későn érünk haza, hogy már nem akarjuk felkelteni a család többi tagját a hajszárítóval. Ennek ellenére nagyon igénytelenül tud kinézni az, amikor feltűnően látszik az elhanyagolt haj. Persze vannak azok a szerencsések, akik ha egy hétig nem mosnak hajat, akkor is csak minimálisan zsíros a hajuk, azonban nagyobb sajnos azoknak a tábora, akiknek két három nap után már esélytelen a kiengedett hajkorona.

Erre az esetre hoztam most pár tuti hajstílust, amivel tuti nem látszol igénytelennek!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ez a tapasz eltünteti a pattanást! - Kiprobáltuk

termékteszt sminkteszt tesztek

A kevésbé szerencsés lányok életében kivétel nélkül eljön az a pillanat, amikor azt kívánják, bárcsak el lehetne tüntetni egy szempillantás alatt a pattanást- főleg ha valami fontos időpont, randi vagy program előtt keserítik meg az életünket. Belógattak elénk - mint valamiféle csalit - egy ideje már egy csodatapaszt, amit ha ráragasztasz a kezelendő részre, reggelre nyoma se lesz a gyulladásnak.

De ez gyakorlatban is működik?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A férfiak ezeket nézik meg először egy nőn – ezekre figyelj oda!

egyéb

Külső megfog, belső megtart - szól az a kifejezetten elterjedt mondás, amit oly sokan használnak. Sajnos, vagy nem sajnos teljesen igaz ez a mondat, hiszen ha meglátsz valakit, ránézésre nem tudod megmondani, hogy milyen személyiség, viszont a külseje megfog annyira, hogy társalgásba kezdj vele, amivel majd kiderül a folytatás. Pontosan ezért fontos - azoknak, akik párt szeretnének találni, vagy a kiszemeltjükkel találkoznak - figyelni arra, hogy a következő dolgok a helyén legyenek.

De mik azok a dolgok, amivel meg lehet fogni egy pasit?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)