Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezeket a tetkókat ne varrasd magadra, veszélybe kerülhetsz miattuk!

A tetoválások ma már hétköznapi "ékszernek" bizonyulnak, olyannyira elterjedt már, hogy az a meglepő, ha valakin nincs semmiféle varrás. Az emberek igyekeznek mindenképpen jelentéssel bíró motívumokat, rajzokat, írásokat magukra tetováltatni, de van, amikor csak megtetszik nekik valami, magukra varratják, de a jelentésének nem néznek utána..

Ami biztos, hogy ezekben az esetekben veszéllyel járhat, ha nem tudjuk a tetoválások rejtett jelentését..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy lány a szájába kérte a tetoválást – nem hiszed el, hova kapta!

történetek tetoválás

A Tetoválás - mint tudjuk - egy olyan dolog, amit nehezen, és kicsit sem fájdalommentesen tud csak az ember eltüntetni, ezért mindig jól át kell gondolnunk, hogy milyen tetoválást csináltatunk, és hogy hova is kerül, ami nem zavar majd az elkövetkezendő X évben. Ez a lány nem csak a tetoválás kiválasztásában volt meggondolatlan, de olyan tetoválóművészt választott, aki még a testrészekkel is bajban van.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Rosszul sült el a szeplő tetoválás

A beauty-trendek nem ismernek határt, minden egyes új hóbort meglep, pedig párat még én is szoktam követni. Tudtam, hogy elérkezik egyszer egy olyan pontra, ahol már nem fogok ezekkel a hóbortokkal egyetérteni.

Vannak dolgok, amiket az embert kap az élettől, de ezt nem lehet kierőszakolni - vagyis egészen mostanáig azt hittem - ilyen például a szeplő. Emlékszem, hogy régebben ezt inkább takargatták a lányok, a mostani világban viszont már magukra rajzolják, rosszabb esetben tetováltatják. Félre ne értsetek, a szeplő egy gyönyörű dolog, és egyáltalán nem azon az oldalon vagyok, miszerint takargatni kéne azt, viszont meggondolatlanul magunkra tetováltatni a szépségfoltokat hirtelen felindulásból, mert az most éppen menő, az egészen egyszerűen butaság. Habár körülbelül 3 év alatt elhalványul, felszívódik, addig ott lesz, tönkreteheti a bőröd, hiszen még nem elterjedt ez a dolog, így nincsenek nagyon ebben a szakmában kiemelkedő művészek, akikről pozitív véleményeket találsz.

szeplőtetoválás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Amikor a szemöldök tetoválás nagyon rosszul sikerült

A szemöldök tetoválás egy visszatérő jelenség a világban, nem egy új keletű dolog. A technikák azonban szerencsére változnak, hiszen azt hiszem mindenki emlékszik arra, amikor kék tintával voltak varrva a vékony, természetellenes szemöldökök - és ezt bizony nem mossa le az illető, aki vállalkozott rá.

A mai technikák inkább a természetességre mennek, sokszor meg sem állapítjuk, hogy melyik igazi, és melyik varrott. Két technikát különböztetünk meg, amik ma a legelterjedtebb: a púdereset és a mikroszálasat. A következő képen érthetőbb a különbség:

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Megéri megvakulni? - szemgolyó tetoválás

szem tetoválás

A mai világban már nem lepődünk meg, ha teljesen abnormális beauty-trendek alakulnak ki, amit leginkább azért követnek az emberek, hogy kitűnjenek a többi közül. Becsülendő, ha valaki felvállalja az őrült kinézetet, hogy megmutassa az egyéniségét - egy bizonyos pontig. Most egy példával tudom alátámasztani, hogy igenis eljön az a pont…

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)