Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés
Szépítő

A nő, akit a plasztikai sebész férje „tökéletesre” faragott

Létezik tökéletes? Az igazi szépség nem relatív? Sok-sok kérdés merül fel bennem az alábbi történetet látva, és inkább szomorúnak érzem a feleség történetét, mint kiváltságosnak.

történetekTörténetünk főszereplője Dr. Phillip Craft és felesége, Anna, két igencsak zakkant személy. Ám a megkérdőjelezhető ötlet értelmi szerzője az előbbi volt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Meghívta ebédelni a hajléktalant, most két közös gyerekük van

Rengeteg az előítéletes személy a világunkban, ha a hajléktalanokat nézzük - néha jogosan is, hiszen a "van apród, cigire kell" mondatot azt hiszem mindenki ismeri, ezt nem is kell magyaráznom. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy itt sem lehet általánosítani, hiszen nem ismerjük az emberek élettörténetét, és hogy miért is kerültek oda, ahol most vannak..

Történetek

Ez a lány, Jasmine Grogan nem törődött azzal, hogy mennyire igénytelenül fest szerencsétlen fiú, csak tett egy kedves gesztust, ami az egész életét megváltoztatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Arcon lőtte a férje, majd átesett egy kockázatos arcátültetésen – Connie Culp tragédiája

Connie Culp története nem most történt, de nagy hatással volt az emberekre - így rám is - emiatt úgy gondoltam, írnom kell erről a férfiakat megszégyenítő erővel rendelkező nőről.
(Figyelem, a képek felkavaróak lehetnek)

Connie Culp hírek

Connie tragédiája 2004-ben indul, amikor is férjének olyan szinten elmentek otthonról, hogy úgy döntött, megöli feleségét, majd önmagával is végez. Nagy bánatára nem jött össze a dolog, mindketten túlélték, de egy életre megnyomorította azt a nőt, akinek azelőtt örök hűséget fogadott.
A megnyomorítást szó szerint kell érteni, ugyanis az emberekbe vetett bizalmán kívül elveszítette még az orrát, egyik szemét és felső ajkát is. 4 év várakozás után jött egy kockázatos lehetőség, amivel a bátor nő élt, és ami miatt az egész orvosi közösség tisztelte. Ő volt az első, akin arcátültetést végeztek az Egyesült Államokban, így érthető, hogy nagyon kockázatos eljárás volt akkoriban.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A jóslat átka – Amerika első szupermodelljének tragikus története

​​A mérleg nyelve arra billen a jóslást illetően, hogy butaság, csak kitalált dolgok, és nem hisznek abban az emberek, hogy tényleg létezik olyan személy, aki látja, érzi a jövő történéseit. Ez az eset azt hiszem mindenkit elgondolkodtat, hogy lehet, hogy akad olyan jövőlátó, akinek bejönnek az állításai.​

szupermodell

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A nő, aki felismerhetetlenségig csúnyult édesanyja kegyetlensége miatt 

Egy csodálatosnak tűnő, kívülről tündöklő, de belülről rohadó életet élt fiatal korában egy gyönyörű lány, Blanche Monnier. Mindenki rá akart hasonlítani, irigyelték, amiért egy köztiszteletben álló családba született bele, és fényűzően élhetett. Úgy tűnt, semmi problémája az életben.. Egy napon a lány mégis köddé vált..

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
123

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (21),hírek (14),történetek (13),bőrápolás (6),hajápolás (5),tesztek (4),haj (3),karácsony (2),plasztika (2),hír (2),Beauty (2),Fogyás (2),photoshop (2),sminkteszt (2),átalakítás (2),szupermodell (1),hajtöredezés (1),arcápolás (1),szépségideál (1),Plasztika (1),szépségipar (1),szépség (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Életmód (1),öltözködés (1),csúnyapulcsi (1),Sztár (1),Túlsúly (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),Őszülés (1),szőr (1),locsolkodás (1),Haj (1),húsvét (1),Történetek (1),földhónap (1),Hajfestés (1),termékteszt (1),Egyéb (1),alapozó (1),smink (1),fotós (1),állatkísérlet (1),környezet (1),szemöldöktetoválás (1),Eltorzult (1),ijesztő (1),modell (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),műtét (1),átváltozás (1),korea (1),Csaló (1),Tetoválás (1),Karácsony (1),száraz sampon (1),Veszélyes (1),Szem (1),Szempilla (1),sampon (1),piercing (1),csipkebogyómag (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),migrén (1),Műszempilla (1),egészség (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Szőrtelenítés (1),Lábápolás (1),Egészség (1),Énidő (1),szépségápolás (1),kollagén (1),Pihenés (1),olaj (1),Bőrápolás (1),ajándék (1),tetoválás (1),szem (1),múlt (1),házi (1),Karácsonyfa (1),valóság (1),média (1),Szépségápolás (1),kegyetlen (1),szépségtrükk (1),fogfehérítés (1),szájfeltöltés (1),vöröshagyma (1),Bőrtípus (1),otthoni (1),köröm (1),fájdalmas (1),átalakulás (1),műköröm (1),Betegség (1)