Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

2021-es karácsony színei -  Te is így díszíted a fát?

Karácsonyfa Karácsony

A karácsonyfa - és a ház - díszítése nem csak a gyerekeknek nagy élmény, mi, felnőttek is roppant mód várjuk már, hogy felöltöztethessük a fenyőfánkat. Külföldön olyan szinten komolyan veszik, hogy versenyeket is tartanak, itt nálunk azonban nem terjedt még el ennyire ez a dolog - az viszont igen, hogy haladjunk a korral, trendekkel, és minél szebb és hangulatosabb otthont varázsoljunk a kuckónkból.

2021-ben ezek a színek és díszítések a legtrendibbek karácsonykor

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hatalmas sztárfogyások - hogy csinálták?

A nőknek - és egyébként sok férfinak is - szinte mindennapos gondolat a fogyás. Az elhivatottság az elején megvan, amikor változtatni szeretnénk a külsőnkön, vágyunk, hogy egy kicsit kevesebbet mutasson a mérleg, és eleinte még úgy érezzük, bármeddig kitartunk, bármit megteszünk a cél érdekében.. Szép és jó, csak sok esetben vagy lelkierőnk nincs végigvinni a diétát, vagy egyszerűen élethelyzetünk nem teszi lehetővé - értem ezalatt, amikor éjjel nappal dolgozunk és nincs időnk edzeni, vagy diétás kajákat összevásárolni, plusz kell az energia, hogy kitartsunk a nap végéig.
Vannak azonban, akik a kifogásokat háttérbe szorítják, és hősiesen kitartanak a céljuk mellett.

Erről a pár sztárról példát vehetünk, hiszen szinte felismerhetetlenségig fogyták magukat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ legcsúnyább karácsonyi pulcsijai

A karácsonyi csúnya pulcsik noha csak pár éve lopták be magukat Magyarország szívébe, azóta nincs nélkülük ünnep. Mindig a gyerekkoromra emlékeztet, amikor csillogó szemekkel néztem a Bridget Jones-t, ahol egy szerelem kezdetét okozta ez a ronda ruhadarab.

Ma már nem lepődünk meg, ha megpillantjuk őket a boltokban, hisz tudjuk, hogy miről szól ez a dolog: a humorról. Vannak persze versenyek, ahol eggyel komolyabban veszik a hordói a pulcsikat, de mindegyik alapja a vicc és bolondozás.

Ha már versenyről beszélünk, igenis vannak a csúnya pulcsik között is kiemelkedő darabok, amik tökéletesen elnyerhetik a "legcsúnyább karácsonyi pulcsi" címet.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ennyire átver a közösségi média 

Csücsörítés, beállított kamu mosoly, effektek, szépítő filterek. Ez a négy dolog egyre több embernek lesz ismerős, aki valamilyen szinten foglalkozik a média világával, és gyakran használja azt. Sajnos- és most saját nemem ellen kell beszéljek - a körünkben nagyon elterjedt az énünk teljesen másnak mutatása, tökéletesnek beállítása, aztán meglepődünk, ha egy randin elsétál mellettünk a pasi, mert a képek alapján nem ismer fel.. Szerencsémre nem tapasztalatból mondom ezeket, ugyanis mindig ellene voltam a telefonos eszközökkel való "plasztikázásnak".

A probléma gyökere ott kezdődik, hogy mindenki tökéletesnek akar mutatkozni, begyűjteni a bókokat, amikkel növelheti nagyon kevéske önbizalmát. Ha már a gyökerekről beszélünk, természetesen ez onnan indul, hogy hibamentes modelleket látunk a képernyőn, az újságokban, de őszintén.. KAMU!

A pozitív oldal, hogy rengeteg ismert ember ellene megy ezeknek a fixai deáknak, és igenis megmutatja, hogy valójában hogyan is néz ki, filterek és photoshop nélkül, természetesen - persze van, aki ezt akarata ellenére, lesifotósoknak köszönhetően mutatta meg.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Megéri megvakulni? - szemgolyó tetoválás

szem tetoválás

A mai világban már nem lepődünk meg, ha teljesen abnormális beauty-trendek alakulnak ki, amit leginkább azért követnek az emberek, hogy kitűnjenek a többi közül. Becsülendő, ha valaki felvállalja az őrült kinézetet, hogy megmutassa az egyéniségét - egy bizonyos pontig. Most egy példával tudom alátámasztani, hogy igenis eljön az a pont…

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Házi készítésű, filléres ajándék ötletek - ezekkel nem fogsz mellélőni

karácsony ajándék házi

A karácsony az év leggyönyörűbb, leghangulatosabb időszaka, amire mindenki már hetekkel - vagy hónapokkal - előre készül. Kisgyermekként azt hittük, semmi nem árnyékolhatja be ezt az időszakot. Tévedtünk, ugyanis most, hogy felnőttünk, egyre nehezebb olyan ajándékot kitalálni, ami ötletes, szívhez szóló, és még örülnek is neki a szeretteink, mi pedig stresszelünk, hogy a lehető legjobb ajándékot adjuk nekik.

Ha kétségbe vagy esve, és nem tudod, mivel ajándékozd meg a csajokat a családban, akkor szuper helyen jársz!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szörnyű és kegyetlen szépségápolási szokások a múltból

A kinézetünk nem csak most, de már egészen régre visszanyúlóan számottevő volt - sőt, régen erről ítéltek meg az emberek. A mondás, miszerint "a szépségért meg kell szenvedni" valószínűleg ide vezethető vissza, hiszen ezek a nők borzasztó kínokat éltek át azért, hogy szépnek érezhessék magukat - és mások is annak lássák őket.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ne dobd ki a vöröshagyma héját, ezekre mind gyógyszer

vöröshagyma

Egészen idáig csak főzéshez használtuk a vöröshagymát, és alig vártuk, hogy a könnyeinkkel küszködve kihajítsuk a kukába a héját.

Óriási hiba volt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Letörtek a világ leghosszabb körmei, amiket 1979 óta növesztett egy nő

A mai világban az, hogy valakinek hosszú körme van, teljesen bevett dolog, az emberek meg sem lepődnek rajta.

De hogy ennyire hosszú?

köröm műköröm

A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült 80 esztendős Lee Redmond 1979-ben kezdte el növeszteni a körmét, ami immáron 42 éves volt. Felmerül a kérdés sokakban, hogy mégis hogy nem törtek le ennyi idő alatt ahosszú karmok?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Használ a házi fogfehérítés? - kipróbáltam őket

fogfehérítés otthoni

A fogfehérítés egy nagyon megosztó dolog, de többségben azok vannak, akik fontosnak tartják foguk szikrázó fehérségét, és bármit megtennének azért, hogy gátlások nélkül mosolyoghassanak.
A fogak hófehéren maradását nagyon sok dolog gátolja, kivéve, ha olyan szerencsés vagy, hogy ragyogó fogakat örököltél, ami nem - vagy csak picit- színeződik el.
Persze, könnyű dolog egyébként ez, elmész a fogorvoshoz és megcsinálja, de vannak fog, és pénztárcakímélő megoldások is - persze nem olyan hatékonysággal.

Házi fogfehérítési módszerek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Amikor a plasztika NAGYON rosszul sült el

A mai világban a plasztikáztatás lassan olyan, mintha lemennél a boltba. Sajnos nagyon elterjedt már a mindennapokban, és ez leginkább abból alakul ki, hogy az alanyok nincsenek megelégedve magukkal, önbizalomhiányosak, máshoz hasonlítják magukat. Persze vannak olyan esetek, amikor nincs más választás, így több részre bonthatjuk azoknak a csoportját, akik igénybe veszik a plasztikát..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ismerd meg a bőrtípusod, és Ezeket használd rá

Bőrápolás Bőrtípus

Minden ember más - tartja a mondás. Nos, ez a bőrünkre hatványozottan igaz. Sokan nem tudják, de sok-sok különböző bőrtípus létezik, amiket mind máshogyan kell kezelni, "karbantartani". Ha érdekel, milyen típusú a bőröd, és hogy kezeld személyre szabottan, akkor olvass tovább!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mindenképp szerezd be! - Csipkebogyómag-olaj 

bőrápolás csipkebogyómag olaj

Száraz, hámló bőr, terhességi csíkok, ráncok, hegek?

Ha ezeknek mind búcsút szeretnél mondani, akkor jó helyen jársz. Az eddig még majdhogynem ismeretlen csodaszer teljesen természetes módon menti meg a bőrödet, és a hatása orvosilag igazolt.

De mi is ez a kozmetikum?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Migrén piercing - vége a szenvedésnek

piercing migrén migrénpiercing fülbevaló

Az egyik legnagyobb mumust, a migrént sajnos nem sok embernek kell bemutatnom, hiszen a legtöbben már találkoztak vele életük során. A migrénes fejfájás 4-72 óráig tarthat, ami azért durva, mert ha ránk jön a rohamszerű fájdalom, konkrétan a fény is zavar minket - na most képzeljük el ezt 3 napon keresztül..
Járhatunk orvosról orvosra, ez egy betegségnek számít, amire nincs gyógymód, maximum csökkenteni tudjuk a fájdalmat (bár személy szerint nálam nem szokott használni egy gyógyszer sem).

Valószínűleg minden sorstársamat feldobom, ha azt mondom: VAN FÉNY AZ ALAGÚT VÉGÉN!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Száraz sampon - egyszerű, de KÁROS megoldás

száraz sampon sampon hajápolás

A száraz sampon nagyon praktikus megoldás azok számára, akiknek hamar zsírosodik a haja, de dúsításra is alkalmas ez a kozmetikum. Ha nincs kedvünk hajat mosni, csak felcsapjuk a száraz sampont, és 5 perc alatt olyan hatást érünk el, mintha most szárítottuk volna be, és eltolhatjuk a hosszú időt igénybevevő mosást.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Életveszélyes a műszempilla?


Műszempilla Szempilla Szem Veszélyes Beauty

A műszempilla a nőknek igazi felüdülést jelent: nem kell bajlódni a sminkeléssel, 5 perc alatt elkészülünk reggel, és nagyon sokat dob rajtunk. Szép és jó ez a dolog, de túlságosan az, hogy igaz legyen. A felhelyezett szálas szempilla rengeteg kellemetlenséget tud okozni, kezdve már a felrakástól, amikor irritálja a szemünket a ragasztó, ami hihetetlenül kellemetlen élmény.

Egy lány azonban nem csak ezzel küzdött és sokkal kellemetlenebbül járt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Kollagén - valójában csodaszer?

kollagén szépségápolás egészség

Ha ezt a szót halljuk, azonnal a szépségápolás jut eszünkbe, azonban sok-sok más jótékony hatása is van, amire nem is gondolnánk.
A kollagén az emberek és állatok bőrében lévő fehérje. Jelen van a kötőszövetekben, és segíti a működésüket. A szervezetünk folyamatosan termeli, azonban egy idő után lelassul.

De pontosan miben is segít nekünk?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a tippek megmentik a bőröd ősszel

Egészség Énidő Pihenés

Beköszöntött az ősz, a hideg idő, a sötét napok és szürke hétköznapok. Hajlamosak vagyunk ilyenkor elfelejteni azt, hogy nem csak munkánkkal, de magunkkal is ugyanannyira foglalkoznunk kell - ha nem jobban. A hűvös időben a bőrünk jobban kiszárad, és a vitaminpótlás is háttérbe szorul. Megoldás: iktassunk be néha egy ÉN-napot, amikor csak magunkkal foglalkozunk.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


hajdoktor - tuti tippek a hajhullás ellen

hajhullás hajápolás haj

Hajhullás

Mindenki tapasztalta már, hogy hullik a haja, ez teljesen természetes, emberi dolog. Ahogy kihullanak a hajszálak, már nőnek a helyére az egészséges fürtök.
Akkor jelent gondot ez a jelenség, ha csomóban hullik a haj, és ritkul, tehát nem váltják fel a friss hajszálak, babahajak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Eperláb, avagy a nők egyik legnagyobb ellensége

Szépségápolás Lábápolás Szőrtelenítés Eperláb

Az angol, strawberry legs-ből eredő szó, az eperláb Magyarországon még nem igazán ismert, azonban sokan küszködnek vele, főleg a nők. Mégis mivel vehetjük fel a harcot ellene?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)