Műszempilla Szempilla Szem Veszélyes Beauty

A műszempilla a nőknek igazi felüdülést jelent: nem kell bajlódni a sminkeléssel, 5 perc alatt elkészülünk reggel, és nagyon sokat dob rajtunk. Szép és jó ez a dolog, de túlságosan az, hogy igaz legyen. A felhelyezett szálas szempilla rengeteg kellemetlenséget tud okozni, kezdve már a felrakástól, amikor irritálja a szemünket a ragasztó, ami hihetetlenül kellemetlen élmény.

Egy lány azonban nem csak ezzel küzdött és sokkal kellemetlenebbül járt.

 

Műszempilla Szempilla Szem Veszélyes Beauty

Az egész videót itt tekinthetitek meg. 

Ahogy látszik, a pilla miatt úgy feldagadt a szeme, hogy a látása is rámehetett volna, sőt, az orvosok azt mondták neki, hogy veszélyben van az élete. 
Ezt követően pár napig bent tartották a kórházban, mindezt egy műszempilla miatt.

Sajnos nem ő az egyetlen, aki ilyen problémákkal küzdött. Ebből a lányból allergiás reakciót váltott ki a ragasztó, ami miatt napokig kétszeresére volt dagadva a szeme, alig látott, a fájdalomról pedig ne is beszéljünk.

Műszempilla Szempilla Szem Veszélyes Beauty

Az egész videót itt tekinthetitek meg. 

A saját szempillát is roncsolhatja

Ha egy műszempilla nem rendeltetésszerűen van felrakva, akkor bizony veszélyben vannak a sajátjaink is.
Leginkább akkor szokott előfordulni ez a baleset, amikor a saját szempillák gyengébbek az átlagnál, és a pillás több szálat ragaszt fel rá, mint amit elbír. Ez töri az eredetiket, és hulláshoz is vezet.

A második leggyakrabban előforduló dolog a szempilla tisztításának elmaradásából ered. Mivel a szempilla ugyanolyan szőr, mint a hajunk, azt is rendszeresen tisztítani kell, mert gyorsan ragadhatnak bele szennyeződések, tehát az első, “száradó” ciklus után - ami az építéstől számított 2 nap, amikor nem érheti víz, pára és gőz a szempillát- napi szinten kell mosni az erre való szempillasamponnal. Ha ez elmarad, akkor nem csak a pillánk törhet, hullhat ki, hanem szembetegségek is kialakulhatnak.

Alapjáraton ez nem egy veszélyes dolog, és persze sokszor praktikus is, de vigyázni kell vele. 

Neked milyen élményeid vannak a műszempillával kapcsolatban?