Csücsörítés, beállított kamu mosoly, effektek, szépítő filterek. Ez a négy dolog egyre több embernek lesz ismerős, aki valamilyen szinten foglalkozik a média világával, és gyakran használja azt. Sajnos- és most saját nemem ellen kell beszéljek - a körünkben nagyon elterjedt az énünk teljesen másnak mutatása, tökéletesnek beállítása, aztán meglepődünk, ha egy randin elsétál mellettünk a pasi, mert a képek alapján nem ismer fel.. Szerencsémre nem tapasztalatból mondom ezeket, ugyanis mindig ellene voltam a telefonos eszközökkel való "plasztikázásnak".

A probléma gyökere ott kezdődik, hogy mindenki tökéletesnek akar mutatkozni, begyűjteni a bókokat, amikkel növelheti nagyon kevéske önbizalmát. Ha már a gyökerekről beszélünk, természetesen ez onnan indul, hogy hibamentes modelleket látunk a képernyőn, az újságokban, de őszintén.. KAMU!

A pozitív oldal, hogy rengeteg ismert ember ellene megy ezeknek a fixai deáknak, és igenis megmutatja, hogy valójában hogyan is néz ki, filterek és photoshop nélkül, természetesen - persze van, aki ezt akarata ellenére, lesifotósoknak köszönhetően mutatta meg.