Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

178 kilót fogyott, teljesen megváltozott a férfi – a nők kedvencévé vált

történetek egyéb

Kevin Creekman egy 34 éves férfi, akinek gyerekkorától kezdve meghatározta az életét a videójáték és az egészségtelen táplálkozás. Nem mozgott, nem állt fel a gép elől - csak ha muszáj volt - és rengeteg chipset és gyors kaját fogyasztott. Eljutott azonban egy pontra a súlyában, ami után ő maga is megelégelte az egészségtelen, unalmas életet: 330 kilót nyomott akkor, 18 évesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezt nem fogod elhinni! - Ezt teszi a csiganyál a bőrünkkel

arcápolás bőrápolás

Az első reakcióm, amikor hallottam erről a dologról a "fúj, nem kenek csiganyálat az arcomra" mondat volt, majd egy kicsit jobban beleástam magam a dologba, tudomást szereztem annak hatásairól. Habár még nem próbáltam, de a leírtak alapján hamarosan eljön ez a pillanat is.

Miből is áll ez az anyag, és miért jó a bőrünknek?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki a nő, akiről a Barbie babát nevezték el – képek a legnagyobb márkák alapítóiról

történetek

A legismertebb világmárkák nevét - mint például a Barbie, vagy az Adidas - mindenki ismeri, de csak kevesen tudnak hozzá arcot is társítani. Ebben a cikkben megismerhetjük a világmárkák feltalálóit és a személyeket, akikről elnevezték azokat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néznek ki a kifutóruhák a sztárokon

A divatbemutatók nem csak a divattervezőknek fontosak, hanem a sztároknak is, ugyanis ezekből mazsoláznak a különféle rendezvényekre, díjátadókra. Persze méretre szabva, és sokszor átszabatva egy kicsit, de az alap ugyanaz.

Természetesen minden ruha más és más minden emberen, de egy közös bennük: észbontóan néznek ki.

Íme pár kifutóruha, ami végül a sztárokra került.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


a technika, amitől tökéletes a japán nők arcbőre - 4-2-4 módszer

arcápolás bőrápolás 4-2-4

Az arcbőrünk a legproblémásabb részünk, és egyben a legfeltűnőbb is. A nők életét teljesen meg tudja keseríteni a problémás, csúnya arcbőr, amitől egyébként nagyon nehéz megszabadulni. A japán nők azonban kitaláltak egy módszert, ami bizonyítottan működik, és csak pár percet vesz igénybe - szám szerint 10-et.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)