történetek egyéb

Kevin Creekman egy 34 éves férfi, akinek gyerekkorától kezdve meghatározta az életét a videójáték és az egészségtelen táplálkozás. Nem mozgott, nem állt fel a gép elől - csak ha muszáj volt - és rengeteg chipset és gyors kaját fogyasztott. Eljutott azonban egy pontra a súlyában, ami után ő maga is megelégelte az egészségtelen, unalmas életet: 330 kilót nyomott akkor, 18 évesen.

 

Elhatározta magát: mostantól 1500 kalóriát fog fogyasztani naponta, emellett sétált. Amikor nem volt már kockázatos, elkezdett edzőterembe járni, emellett az édességeket és nasikat teljesen elhagyta.

történetek egyéb178 kilót fogyott, miután elment egy műtétre 2014-ben, ahol eltávolították a kinyúlt bőrét. Mivel nagy felületekről volt szó, így rengeteg heg maradt a testén – amiből előnyt kovácsolt végül: teletetováltatta a testét. Először csak a hegeknél, hogy azok eltűnjenek, majd annyira rákapott, hogy mára már az egész testét borítja – és elképesztően jól áll neki. Azonban ezzel ő nem mindig van tisztában.

történetek egyébA tetoválásoktól jelentős önbizalomra tett szert, de még mindig nincs teljesen megelégedve saját magával, és szerinte lehet, hogy soha nem is lesz.

történetek egyéb

Állítása szerint több tetoválása nem lesz bár nem is nagyon van már hely a testén. Azóta egy ikon lett sokak számára, Instagramon másfél millióan követik, akik példának tekintik azt, hogy honnan hova jutott az akaraterejének köszönhetően.

történetek egyéb

Úgy éli tehát az életét, ahogy mindig is akarta: próbálja segíteni az embereket, és egyre több dologba bele akar kezdeni, ami boldoggá teszi.

Képek: Instagram (@thecreekman), Youtube (@truly)