Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Nem fogsz tudni nélküle élni – Stretchfit FlexPillow masszázspárna

Ha ülőmunkát végzel, vagy csak rossz a tartásod, és folyamatos nyak, hát, derékgájással küzdesz, akkor olvass tovább, mert ezt neked találták ki!

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt tesztA StretchFit meglepett minket egy masszázspárnával, amihez rengeteg reményt fűztünk, hiszen a már ezelőtt bemutatott masszázspisztolyuk is rendkívül hasznos és jó cucc. Azt kell mondanom, nem csalódtunk!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Nem is sejtenénk, mi mindenre jó egy masszázspisztoly – StretchFit termékteszt

stretchfit terméktesztek masszázsgép

Stresszcsökkentés, fájdalom, izomcsomók, narancsbőr? Talán nem hiszitek el, ha azt mondom, van egy gépezet, ami ezekben azonnal segítségetekre lehet, saját felhasználással, otthon. És hogy mennyire igazak az állítások, miszerint rengeteg dologra jó ez a gépezet? Leteszteltük!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A hajvitamin, ami nem csak ígérget, hanem cselekszik– kipróbáltuk a HAIRBOOM készítményét

termékteszt tesztek

Rengeteg hajvitaminról hallottam már, aminek tökéletesre fejlesztették a marketingjét, és ezzel elhitették az emberekkel, hogy valóban működik - miközben többet árt, mint használ..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ez a tapasz eltünteti a pattanást! - Kiprobáltuk

termékteszt sminkteszt tesztek

A kevésbé szerencsés lányok életében kivétel nélkül eljön az a pillanat, amikor azt kívánják, bárcsak el lehetne tüntetni egy szempillantás alatt a pattanást- főleg ha valami fontos időpont, randi vagy program előtt keserítik meg az életünket. Belógattak elénk - mint valamiféle csalit - egy ideje már egy csodatapaszt, amit ha ráragasztasz a kezelendő részre, reggelre nyoma se lesz a gyulladásnak.

De ez gyakorlatban is működik?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Tényleg hatásos a barnító testápoló?

Termékteszt

Mindig is féltem a barnító krémektől, számomra természetellenes volt, hogy mégis hogy barnulhatok le egy krémtől, vajon mit tartalmazhat, mit tesz a bőrömmel? Nem segített az sem, hogy nem egy barátnőm járt úgy, hogy bekente magát vele várva a tökéletes hatást, aztán foltosan kelt fel reggel, vagy sárgán, természetellenes színnel.

Úgy voltam vele, hogy mégis muszáj ebbe is belekóstolnom, ezért beszereztem a Dove önbarnító testápolóját, mert sok helyen jókat hallottam róla.

Részletes elemzés

Konkrétan bármely kozmetikai boltban megtalálható a termék, a maga 2000 forint körüli árával nagyon hívogató a megvételre. A kinézete letisztult, bronzos a csomagolása. Kapható világos-normál, és normál-sötét bőrre is.


Az illata magával ragadó, nekem azonnal a nyár jut róla eszembe. Kellemes, gyorsan beszívódik, azonban azt meg kell jegyezni, hogy beszívódás után kicsit olajos marad a bőr. Az illatát egész másnap érezni. Én este, lefekvés előtt szoktam bekenni magam vele, és reggelre kellemes, természetes barnás színem lesz tőle. Aki egy egészséges, önbarnító testápolótól azt várja, hogy csoki barna lesz, az rossz helyen jár. Nem lesz azonnal kreol bőr tőle, pár árnyalatnyit azonban barnít, ami pont kellemes – főleg ha ránapozol.

A barnább tónus azonban nem minden, amit tud a krém, nekem nagyon számított az is, hogy mélyen hidratál, több napig bársonyos tőle a bőr – ami egyébként a napozásnál nagyon fontos, ezt már kifejtettem az előző cikkemben.

Használata előtt én ajánlom a bőrradírozást, hogy egyenletes legyen a szín. Mindenhova ugyanannyi krémet kell felvinni, hogy kicsit se maradjunk foltosak. Bőséges mennyiséget kenjünk, nem árt. Arcra én nem nagyon kentem, nem is ajánlott, de egy kevés nem árthat, ha nem érzékeny a bőröd, csak ne menjen a szemedbe! Ha készen vagyunk, hagyjunk neki egy jó negyed órát, addig ne nagyon érjünk semmihez, mert befoghatja a ruhát.

Naponta, kétnaponta újra lehet használni.

Összegezve, nekem bejött a termék, 10/8-as értékelést adnék rá. Nem ad erőteljes változást, de ezt nem is ígéri, azonban a hidratálása véleményem szerint tökéletes. Az biztos, hogy ha nagy mértékű barnulást szeretnél napfény nélkül elérni, akkor ez nem a te terméked.

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
12

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)