Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Teljesen átalakították a hajléktalant – nem ismert magára a tükörben

Az utcai élet megviseli az embert mind lelkileg, mind fizikailag. Az igényesség feledésbe merül, az, hogy hogy látják mások, szintén. A túlélés a cél.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hosszúkás az arcod? Ilyen hajat vágass!

A frizura választás nagyon nehéz történet, főleg úgy, hogyha amatőrként fogalmunk sincs, hogy milyen hajstílus állna jól. Ezért készült el ez a gyorstalpalós cikk, ami az ovális arccal rendelkező személyeket tuti kihúzza a csávából!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezért ne érj a koszos kezeddel az arcodhoz! - mikroszkópos felvétel

"Mosd meg a kezed, ha hazaérsz." 

"Ne nyúlkálj az arcodhoz a koszos kezeddel"

Biztos mindenkinek ismerősek ezek a mondatok anyáink szájából. Kiskorban ez még idegesítő lehetett, de ahogy felnövünk, egyre jobban értjük meg az akkor "csesztetésnek" vélt jótanácsokat.

Ha eddig nem is, mostmár biztos megfogadjuk ezeket a szavakat.. A következő videón egy szakember mikroszkóp alatt mutatja meg, hogy milyen gusztustalan dolgok bújnak meg a bőrünk felszínén, amit szabad szemmel nem láthatnánk.

Az tuti, hogy ezután nem érek az arcomhoz kézmosás előtt.. 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Sztárgyerekek, akik kicsit sem hasonlítanak a szüleikre

sztárok egyéb

Az ismert emberek közül nem mindenki szereti kiteregetni a magánéletét a nagyvilágnak. Persze ez a mi kis országunkba működhet, azonban külföldön nincs olyan, hogy privát szféra. A paparazzik minden lehetőséget megragadnak, hogy kövessék a sztárok minden lépését.

Ezek a sztárok nem mutogatták lépten-nyomon a gyerekeiket, ezért nem egyértelmű, hogy ki kinek az édesanyja/édesapja, arról nem beszélve, hogy a sztárgyerekek abszolút nem hasonlítanak a szüleikre.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a világ legmagasabb nője

történetek

Rumeysa Gelgi egy 26 éves török nő, aki már hivatalosan is a világ legmagasabb nője a maga 215 centijével. Az ok, ami miatt sokkalta magasabb embertársainál, az az úgy nevezett Weaver-szindróma, amit már kisgyermekkorban rendellenes növekedés jellemez.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


KÉT évig nem mosott hajat, végül elment a fodrászhoz - elképesztő változás!

hajápolás történetek egyéb

A hajmosáshoz mi, lányok sokszor úgy állunk - feltéve, ha hosszú hajunk van - hogy ráér majd holnap is. A hosszú haj odafigyelést, törődést igényel, és persze van, amikor nincs kedved nekiállni az egy órás procedúrának.

Azonban mindig az a vége, hogy belenézünk a tükörbe és azt mondjuk: egyefene, muszáj.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztattak 

Hírek

A szórakoztatóiparban a megjelenés rendkívül fontos szerepet játszik. Van olyan híresség, aki el tudja fogadni az öregedést, van ,aki nem. Utóbbiak olan plasztikai módszerekhez nyúlnak, amivel egy idő után felismerhetetlenek lesznek mindneki számára. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan hírességet, akik teljes mértékben elutasítják a plasztika gondolatát.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)