Hírek

A szórakoztatóiparban a megjelenés rendkívül fontos szerepet játszik. Van olyan híresség, aki el tudja fogadni az öregedést, van ,aki nem. Utóbbiak olan plasztikai módszerekhez nyúlnak, amivel egy idő után felismerhetetlenek lesznek mindneki számára. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan hírességet, akik teljes mértékben elutasítják a plasztika gondolatát.  

 

Kate Winslet

Hírek

 Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet híres arról, hogy büszkén vállalja természetes megjelenését. Nyilvánosan kifejezte, hogy sosem érezte szükségét a plasztikai beavatkozásnak, és inkább a színészi képességeire koncentrál.

Meryl Streep

Hírek

  A legendás, többszörös Oscar-díjas színésznő, Maryl Streep elutasítja a plasztikai sebészetet. Ő is azt vallja, hogy a természetes öregedési folyamatokat tiszteletben kell tartani, és nem akarja megváltoztatni arcvonásait.

Egyszerűen nem értem. Magunkhoz kellene ölelnünk az idő múlását. Az élet értékes, és ha elvesztettél már sok mindenkit, rájössz, hogy minden nap ajándék.”

George Clooney

Hírek

A férfi hírességek közül George Clooney gyakran emlegetett példaként szolgál arra, hogy természetes  megjelenés mellett is lehet stílusos és vonzó. A színész nyíltan beszélt arról, hogy sosem vállalt plasztikai beavatkozást, és nem is fog, emellett büszke kinézetére.

„Nagyon hiszek abban, hogy nem tudsz fiatalabbnak kinézni annál, mint amennyi valójában vagy. A legjobbat kell kihoznod magadból, akárhány éves is vagy. Szerintem mindenkinek el kell fogadnia, hogy öregszünk, és nem kell harcolni ellene."

Emma Thompson

Hírek

A kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, Emma Thompson sosem játszott el a plasztika gondolat ával. Emma inkább a belső szépségre fókuszál, és elítéli ezeket a műtéteket:

"Nem normális dolog plasztikáztatni. És az sem, hogy manapság ekkora teret enged a világ ennek a szörnyűségnek."  

Képek: ShutterStock