történetek Yasmine Bleeth Hírek

A Baywatch sorozatot mindenki csak úgy ismeri, hogy gyönyörű nők, helyes, kitesizett férfiak lassított felvételben futkorásznak, és életet mentenek a parton – legalábbis ez jut először eszünkbe, ha meghalljuk a címét.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A sorozatban szereplőkből azonban nem mindenkinek jött be a számítása a színészetet illetően.

 

Így járt Yasmine Bleeth is, aki – szeritnem - a legszebb nő volt mind közül.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

Jasmine azt gondolta, hogy a sorozat után beköszönt nála a hírnév, rengeteg film-és sorozatszerepet kap, de sajnos nem így történt.

A sok-sok kapufát követték a drogok. Annyira a rabjává vált, hogy elvonón is voltahol egyébként megismerte élete szerelmét, akivel azóta is házasok.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

Az idő, a drogok, a stressz és az egészségtelen életmód nyomot hagytak Yasmine-on, így már csak árnyéka régi önmagának. TEgyük hozzá, hogy ez lenne meglepő, az ember öregszik, megváltozik, de Yasmine nem az évek múlása okán lett ilyen.
A nőt egy paparazzi kapta le kutyasétáltatás közben, ami természetesen előnytelen képeket eredményezett (bár hozzá kell tenni, hogy mi sem talpig sminkben, a legjobb formánkat hozva visszük le a kutyát).

történetek Yasmine Bleeth Hírek
Mindenesetre a kábítószerek és az életmódja nem tettek jót a gyönyörű arcának, de reménykedünk benne, hogy innentől  elkezd felfelé ívelni az élete, ugyanis 2021-ben újrapróbálkozott a színészettel, és kapott is egy szerepet a Whack the Don című filmben.

Ti ráismertetek?

 Képek: GettyImages