Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Horrorfilmeket megszégyenítő sminkek, amiktől garantáltan feláll a hátadon a szőr

A TikTok nevezetű videómegosztó rengeteg dologban tud meglepetést okozni, ez nem is kétség. A legnagyobb meglepetés azonban - legalábbis számomra - az az, hogy mennyi iszonyat tehetséges sminkes van, akikről még sosem hallottunk, mégis otthon, a négyfal között olyan hátborzongató sminket tudnak létrehozni, amiken a filmekben többen is dolgoznak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A lány, aki kihasználja a tömegközlekedést: munkába menet sminkel

arcápolás sminkelés egyéb

Minden ember át tudja érezni azt a momentumot, amikor tudod, hogy korán kell kelned, hogy normálisan elkészülj a munkába, de nincs erőd. Lehet, hogy sokan a szundi gombot választják az ébresztőnél, de többen vannak azok, akik összeszorított foggal felkelnek, és elkészülnek rendesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Barbie-vá varázsolták a tetovált nőt – rá sem lehet ismerni

barbie smink egyéb

A Barbie film annyira fel van hypeolva (megjegyzem jogosan), hogy a csapból is ez folyik, és szinte bármit el lehet a címével adni. A profi sminkesek kaptak az alkalmon, és alkotni kezdtek.

Ilyen volt ez a sminkes is, aki egy olyan lányból csinált csilivili barbie babát, akitől nagyon távol áll ez a világ.

A tetovált, laza stílusú nő nem ismert magára, amikor a sminkes végzett vele.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A profi sminkes, aki Angelina Jolie-ra sminkelte magát – Hátborzongató hasonlóság

A TikTok nem csak a felesleges trendekre és ugrabugrálásra jó, számos meglepő, érdekes dolgot fedezhetünk fel rajta.

Ezek közé tartoznak a profi sminkesek, akik igényesen elkészített videókkal mutatják meg tudásukat. Jelen esetben egy olyan nőt emelek ki, aki úgy sminkelte magát Angelina Jolie-ra, hogy már-már félelmetes.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Évtizedeket fiatalodott a sminktől a nő – eszméletlen végeredmény

smink arcápolás fiatalodás egyéb

A smink minden nőnél egy ideig mindennapi használati tárgy, persze nem mindig ugyanolyan mennyiségben.

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
123

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)