Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A méhméreg tényleg olyan, mint a botox?

A szépségápolás világában folyamatosan keresünk új és hatékony módszereket a fiatalos és ragyogó bőr elérésére. Az egyik érdekes trend, amely az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kapott, a méhméreg használata a bőrápolásban. De vajon tényleg annyira hatékony, mint a botox? És hogyan működik a méhméreg a bőrápolási termékekben? Most bemutatom.

méhméreg krém egyéb

Tovább
Megosztom ezt a cikket


LED-es fényterápiás maszk, ami elvileg csodát tesz a bőrrel

led mask hírek egyéb

Az elmúlt években a szépségápolási iparban egyre népszerűbbé váltak az otthoni eszközök, amelyek segítségével hatékonyan ápolhatjuk bőrünket. Az egyik ilyen innováció a LED-es fényterápiás arcmaszk, ami a modern technológiával ígér gyors és látványos eredményeket. Ebben a cikkben bemutatom, mi is az a LED-es fényterápia, hogyan működik az arcmaszk, és milyen előnyökkel járhat az alkalmazása.

Mi is az a LED-es Fényterápia?

A LED (light-emitting diode) fényterápia egy olyan kezelési forma, amely különböző színű fényeket használ a bőr kezelésére. A különböző színek különböző mélységig hatolnak a bőrbe, és más-más bőrproblémákat céloznak meg. Ezt a fényterápiát már sok ideje végzik szakemberek, azonban most elterjedt egy maszk, amit otthon, bármikor elővehetsz - és nem kell érte soksázezret fizetni. 

Működése

Az arcmaszkok a LED-eket tartalmazó panellel vannak ellátva, amelyek a kívánt színnel és intenzitással sugároznak. A leggyakrabban alkalmazott színek közé tartozik a vörös, kék és zöld fény. A vörös fény serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a ráncokat és feszesebbé teszi a bőrt. A kék fény antibakteriális hatású, így segít a pattanások és aknék kezelésében. A zöld fény nyugtató hatású, és segíthet csökkenteni a bőrpírt.

Az arcmaszk viselése rendkívül egyszerű. A tiszta, száraz arcbőrre helyezzük fel, ezutábn  csak kapcsoljuk be. Az optimális eredmény eléréséhez általában heti néhány alkalommal javasolják a kezelést, és a kezelések időtartama nem lehet több 10-20 percnél. 

A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos - elvileg. Természetesen ezt csak akkor fogom megtudni, ha kipróbálom, ami tervben van. Ha erre sor kerül, Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok, hatásos-e! 

Te kipróbálnád? 

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Kirpóbáltam ezt az otthoni hajpakolást - hatásos?

hajpakolás egyéb tesztek

Minden nő szeretne hosszú, fényes, dús hajat, de nagyon nehéz megtalálni azt a terméket, ami pont a mi hajunkra passzol, nincs tele szilikonnal, és nem méreg drága.
Próbálkoztam már rengeteg otthoni összekutyult hajápolószerrel, de kevés vált be, azonban a következő azok közé tartozik, ami nekem segített a derékig érő hajamat erősebbé, ellenállóbbá tenni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ennyit változott Post Malone az elmúlt években

postmalone hírek egyéb ihadsomehelpPost Malone egy megosztó személyiség. Van, aki nagyon szereti és van, aki inkább elkerülné, ha szembejönne vele az utcán. Én az előbbiek közé tartozom, hiszen bár pár koncerten való viselkedésével ne mértek egyet, egy fantasztikus zenésznek/énekesnek tartom, aki bármilye nfajta zenlben megállja a helyét.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ijesztő példák, hogy miért használj fényvédőt - elképesztő fotók

uv fényvédő sunscreen egyébA fényvédelem ma már szerencsére jobban az arcunkba van tolva, mit a régi időkben. Most a reklámok, TikTok videók tömkelege arról szól, hogy ha nem haszánlunk fényvédőt, akkor bizony elég hamar olyan lesz az arcunk, mint egy kipukkasztott lufi.

Nos, most én is ezekre hozok példákat, ha esetleg valaki lustaságból nem használná a készítményeket, akkor ezután átgondolja azt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (49),történetek (39),hírek (28),hajápolás (14),bőrápolás (11),arcápolás (10),tesztek (8),smink (5),haj (4),termékteszt (4),sminkteszt (3),karácsony (3),átalakítás (2),plasztika (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),photoshop (2),Fogyás (2),Smink (2),tetoválás (2),hír (2),átalakulás (2),barbie (2),egészség (2),sztárok (2),Egyéb (2),Beauty (2),Hírek (2),fogyás (2),AngelinaJolie (1),Arcápolás (1),4-2-4 (1),Yasmine Bleeth (1),sminkelés (1),fashionweek (1),guinness (1),Halloween (1),ai (1),alapozó (1),spray-on (1),Modellkedés (1),TikTok (1),madonna (1),elvispresley (1),profi sminkegyéb (1),fiatalodás (1),divatbemutató (1),hajszál (1),margotrobbie (1),hajléktalan (1),salmahayek (1),Bellahadid (1),ételek (1),pattanás (1),bőr (1),celebek (1),régenésmost (1),mask (1),ihadsomehelp (1),hajpakolás (1),fényvédelem (1),postmalone (1),sunscreen (1),eygéb (1),uv (1),fényvédő (1),hidratálás (1),poulter (1),Mesterséges intelligencia (1),méhméreg (1),krém (1),Miss AI (1),AI szépségverseny (1),Sharbat Gula (1),National Geographic (1),Fanvue World AI Creator Awards (1),met (1),tyla (1),kesha (1),énekesnő (1),zacefron (1),led (1),lipfiller (1),változás (1),történeteke (1),gyéb (1),stretchfit (1),terméktesztek (1),szárazsampon (1),veszélyes anyag (1),met-gala (1),dry shampoo (1),teszt (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),masszázs (1),divatbemutato (1),műtét (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),köröm (1),vöröshagyma (1),Bőrtípus (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),műköröm (1),fájdalmas (1),házi (1),Karácsonyfa (1),Karácsony (1),szem (1),múlt (1),szépségtrükk (1),kegyetlen (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),Énidő (1),Pihenés (1),kollagén (1),Egészség (1),hajhullás (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Eperláb (1),szépségápolás (1),Műszempilla (1),sampon (1),piercing (1),migrén (1),száraz sampon (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Szem (1),média (1),valóság (1),Csaló (1),korea (1),átváltozás (1),szeplőtetoválás (1),Connie Culp (1),ijesztő (1),szőr (1),szemöldöktetoválás (1),Szépségápolás (1),környezet (1),locsolkodás (1),Haj (1),Hajfestés (1),húsvét (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),földhónap (1),modell (1),Tetoválás (1),Sztár (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Életmód (1),öltözködés (1),Betegség (1),Eltorzult (1),csúnyapulcsi (1),igaztörténet (1),hajvágás (1),szépségipar (1),szépségideál (1),szupermodell (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),fotós (1)