karácsony ajándék egyébMindenki azt mondja, hogy a nőknek nehéz vásárolni. Alaphelyzetben lehet, hogy ez igaz is, mert ha magamból indulok ki, megveszek magamnak mindent, amire szükségem van, és ha rákérdeznek, mit szeretnék kapni ajándékba, csak pillázok és nem jut eszembe semmi. Azonban vannak olyan dolgok, amikre mindig szüksége van egy nőnek, és amiknek minden alkalommal örül, ha egy kicsit is ad magára.

 

A parfüm, az bőrápolás, a smink és a hajápolás majdhogynem minden nőnek elképesztően fontos, azonban már uncsik a bolti tipikus ajándékcsomagok, és nem is biztos, hogy a kedvenceink vannak benne. Erre lesz jó ez a szuper ötlet!

karácsony ajándék egyéb

Fiúk figyelem, most jön a tipp, amivel tuti mosolyt csalsz a barátnőd, vagy családod női tagjainak az arcára.

Nincs másra szükséged, csak arra, hogy ismerd az adott személyt, és a kedvenc márkáit. A legideálisabb, ha beszerzed a kedvenc parfümöt, illetve a kedvenc piperéket. Ez tetszőleges, hogy miből mennyit, milyen fajtát.

Ezután egy cipősdobozra, vagy dekor dobozra lesz szükséged. Ha cipős dobozzal operálsz, akkor mindenképp fesd be valamilyen színre, hogy elegáns legyen a csomag. Ezután tegyél bele dekor háncsot ( dekorációs faforgács), olyan színűt, amelyik illik a termékekhez.

karácsony ajándék egyéb

Ezt szórd bele, és a termékeket ízlésesen rendezgesd el benne. Nyomtass ki kisebb méretű közös képeket, majd ezeket is helyezd el benne. Ezután csak egy szalagra lesz szükség, amivel átkötöd.

És voila! A tökéletes ajándék, ami nem a polcon fog porosodni, és még személyes is!

Íme egy két hasonló ötlet kiindulási pontnak:

karácsony ajándék egyéb

karácsony ajándék egyéb

Képek: Pinterest, ShutterStock