Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Rosszul sült el a szeplő tetoválás

A beauty-trendek nem ismernek határt, minden egyes új hóbort meglep, pedig párat még én is szoktam követni. Tudtam, hogy elérkezik egyszer egy olyan pontra, ahol már nem fogok ezekkel a hóbortokkal egyetérteni.

Vannak dolgok, amiket az embert kap az élettől, de ezt nem lehet kierőszakolni - vagyis egészen mostanáig azt hittem - ilyen például a szeplő. Emlékszem, hogy régebben ezt inkább takargatták a lányok, a mostani világban viszont már magukra rajzolják, rosszabb esetben tetováltatják. Félre ne értsetek, a szeplő egy gyönyörű dolog, és egyáltalán nem azon az oldalon vagyok, miszerint takargatni kéne azt, viszont meggondolatlanul magunkra tetováltatni a szépségfoltokat hirtelen felindulásból, mert az most éppen menő, az egészen egyszerűen butaság. Habár körülbelül 3 év alatt elhalványul, felszívódik, addig ott lesz, tönkreteheti a bőröd, hiszen még nem elterjedt ez a dolog, így nincsenek nagyon ebben a szakmában kiemelkedő művészek, akikről pozitív véleményeket találsz.

szeplőtetoválás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Arcon lőtte a férje, majd átesett egy kockázatos arcátültetésen – Connie Culp tragédiája

Connie Culp története nem most történt, de nagy hatással volt az emberekre - így rám is - emiatt úgy gondoltam, írnom kell erről a férfiakat megszégyenítő erővel rendelkező nőről.
(Figyelem, a képek felkavaróak lehetnek)

Connie Culp hírek

Connie tragédiája 2004-ben indul, amikor is férjének olyan szinten elmentek otthonról, hogy úgy döntött, megöli feleségét, majd önmagával is végez. Nagy bánatára nem jött össze a dolog, mindketten túlélték, de egy életre megnyomorította azt a nőt, akinek azelőtt örök hűséget fogadott.
A megnyomorítást szó szerint kell érteni, ugyanis az emberekbe vetett bizalmán kívül elveszítette még az orrát, egyik szemét és felső ajkát is. 4 év várakozás után jött egy kockázatos lehetőség, amivel a bátor nő élt, és ami miatt az egész orvosi közösség tisztelte. Ő volt az első, akin arcátültetést végeztek az Egyesült Államokban, így érthető, hogy nagyon kockázatos eljárás volt akkoriban.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ legszőrösebb nőjére rátalált a szerelem

Természetesnek vett szokás, hogy a nők teljesen szőrtelenek, már-már elvárás tőlünk, hogy egy pihét se véljen rajtunk felfedezni senki. Persze, mi is így érezzük jól magunkat, hiszen ezt szoktuk meg, ez az igényes, de akadnak olyan személyek, akik dúsabb szőrzettel rendelkeznek, mint mások, és ez megnehezíti az életüket és a szőrtelenítést is. Ez a lány - akiről a cikkem szól - túlzás nélkül a legszerencsétlenebb ilyen értelemben..

szőr

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Amikor a szemöldök tetoválás nagyon rosszul sikerült

A szemöldök tetoválás egy visszatérő jelenség a világban, nem egy új keletű dolog. A technikák azonban szerencsére változnak, hiszen azt hiszem mindenki emlékszik arra, amikor kék tintával voltak varrva a vékony, természetellenes szemöldökök - és ezt bizony nem mossa le az illető, aki vállalkozott rá.

A mai technikák inkább a természetességre mennek, sokszor meg sem állapítjuk, hogy melyik igazi, és melyik varrott. Két technikát különböztetünk meg, amik ma a legelterjedtebb: a púdereset és a mikroszálasat. A következő képen érthetőbb a különbség:

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ legijesztőbb modelljei – mégis gyönyörűek

Amennyire szépek, olyan félelmetesek is azok a modellek, akik ritka betegségeik, vagy genetikájuk miatt különböznek a többiektől. Természetesen az éremnek két oldala van, hiszen tudjuk, hogy a divatvilág tartogat meglepetéseket, de évek óta az a szépségideál, amit a retusált újságokban látunk - ez természetesen nem jó példa.. Azonban lehet, hogy ezek a személyek nem annyira élvezik - mint ahogy mutatják - hogy ki lesznek szolgáltatva a médiának, és a rosszindulatú embereknek, akik bántják őket másságuk miatt, de persze sokukat ez segítette át az önutálaton.

Íme pár hátborzongató de egyben gyönyörű nő

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A jóslat átka – Amerika első szupermodelljének tragikus története

​​A mérleg nyelve arra billen a jóslást illetően, hogy butaság, csak kitalált dolgok, és nem hisznek abban az emberek, hogy tényleg létezik olyan személy, aki látja, érzi a jövő történéseit. Ez az eset azt hiszem mindenkit elgondolkodtat, hogy lehet, hogy akad olyan jövőlátó, akinek bejönnek az állításai.​

szupermodell

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)