Amennyire szépek, olyan félelmetesek is azok a modellek, akik ritka betegségeik, vagy genetikájuk miatt különböznek a többiektől. Természetesen az éremnek két oldala van, hiszen tudjuk, hogy a divatvilág tartogat meglepetéseket, de évek óta az a szépségideál, amit a retusált újságokban látunk – ez természetesen nem jó példa.. Azonban lehet, hogy ezek a személyek nem annyira élvezik - mint ahogy mutatják - hogy ki lesznek szolgáltatva a médiának, és a rosszindulatú embereknek, akik bántják őket másságuk miatt, de persze sokukat ez segítette át az önutálaton.

Íme pár hátborzongató de egyben gyönyörű nő

 

Connie Chiu

modell ijesztőLáttatok már albínó ázsiai személyt? Nos, aki nem, annak meglepő lesz Connie érdekes szépsége. Fehér bőre és hófehér szőrzete/haja miatt néhány képen úgy néz ki, mint egy frissen faragott szobor.. Ami biztos, rá mindenki felfigyel egy esetleges divatbemutatón.

Chantelle Brown-Young

modell ijesztőA Winnie Harlow művésznéven ismert lányt az tette híressé, amit régen szégyellt. Chantelle négy éves volt, amikor váratlanul megjelentek rajta nagy, fehér foltok. Amikor orvoshoz fordultak, kiderült, hogy egy rendkívül ritka bőrbetegségben szenved a lány, a vitiligoban. Ez annyit jelent, hogy hiányoznak a festéksejtek a szervezetéből. A Topmodell leszek! Háziasszonya felfigyelt rá, így szerepelt a műsorban, ami elindította karrierjét.

Moffy

modell ijesztő

A kivételes szépség strabismusban, tehát kancsalságban szenved. Egy barátja unszolására jelentkezett egy fotózásra, ahol felfigyeltek rá, majd a Storm Models ügynökség szerződtette le, ezzel elindítva karrierjét. A bántások ellenére Moffy végre szépnek, nem különcnek, hanem különlegesnek érezhette magát.

Molly Bair

modell ijesztőŐ az a lány, akinek semmiféle rendellenessége nincs, genetikailag is teljesen rendben van, csak egy dolog miatt tartják ijesztőnek: csontsovány, és sokan csúnyának tartják a vonásai miatt. Vékony arca és elálló fülei bizonyos személyek szerint nem valók a divatbemutatókra vagy újságokba, de szerencsére Molly igazi lázadó, és nem veszi fel a bántásokat. Büszkén áll a kamera elé.

Rick Genest – Zombie boy

modell ijesztőA nemrégiben elhunyt férfit sokan ismerték és szerették. Nem akart megfelelni a közvéleménynek, más akart lenni, mint a többi ember. Rick-nek szerencsére nem volt semmiféle betegsége vagy genetikai rendellenessége, ami őt különlegessé tette, az az egész testét borító tetoválás. Lady Gaga klipje tette őt igazán ismertté, amit ide kattintva meg is nézhetsz! A divatszakma egyébként imádta a fiút, annyira, hogy filmekben is szerepelt, többek között a Ronin 47-ben, ahol Keanu Reeves-el forgathatott.

Melanie Gaydos

modell ijesztőA legrémisztőbb modellnek tartják ezt a szegény lányt, aki hypohidrotic ectodermal dysplasia-ban szenved. Ez a betegség mindenkinél más, de nála annyit takar, hogy máshogy fejlődik, mint a többi ember, jellegzetes arcvonásai vannak, nincsenek fogai és testszőrzete sem. Ennek ellenére Melanie sosem érezte magát csúnyának, mindössze másnak, különlegesnek. Talán ennek a hozzáállásnak köszönheti, hogy egy híres és sikeres modell vált belőle.

képek: Yahoo!, Pinterest, Allure