Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Rabszolgaságból a milliárdos életbe - a szépségipar királynője 

szépségipar történetek

A szépségápolásra - főleg ezekben az időkben, amiről most beszélünk - senki nem tekintett fontos dologként, feleslegesnek tartották az emberek, Madam C. J. Walker-nek mégis ez volt a mentőöv a rabszolgaságból, ami megváltoztatta az egész életét.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szörnyű fájdalmak a szépségért - megdöbbentő szépségideálok

Ahány kultúra, annyi szokás - ez a kinézetben és a szépségápolásban sincs másképp. Relatív tehát, hogy ki mit tart szépnek, de ezek a törzsek nagyon túlzásba estek - persze ez nem a népek kritizálása. Ijesztő és egyben szomorú végignézni, hogy számos törzsben a nők nem dönthetnek arról, hogy hogy akarnak kinézni, hanem azt kell tenniük, ami megszokott, amit megkövetelnek tőlük. Az, hogy mennyi fájdalmukba kerül, senkit sem érdekel, és most nem egy piercing szúrásról, vagy tetoválásról beszélek..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A szépség és a szörnyeteg igaz története

Szépség és a szörnyeteg Beauty igaztörténet

Azt hiszem, amikor ezt a címet meghallják az emberek, akkor mind kicsik, mind nagyok tudják, miről van szó, így nem kell bemutatnom az ikonikus mesét. A mögötte lapuló igaz történetet viszont nagyon kevesen tudják, hiszen úgy gondolná az ember, hogy ennek nem lehet valóságalapja - DE VAN!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szörnyű és kegyetlen szépségápolási szokások a múltból

A kinézetünk nem csak most, de már egészen régre visszanyúlóan számottevő volt - sőt, régen erről ítéltek meg az emberek. A mondás, miszerint "a szépségért meg kell szenvedni" valószínűleg ide vezethető vissza, hiszen ezek a nők borzasztó kínokat éltek át azért, hogy szépnek érezhessék magukat - és mások is annak lássák őket.

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
12

Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)