Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni. 

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

 

Sharon Stone

plasztika szépség arcápolás hírekAz Elemi ösztönből ismert színésznő és producer szépségét rengetegen csodálták - és csodálják a mai napig. Teljesen elutasította a plasztikáztatás minden formáját, egyrészt nem tartotta egészségesnek, másrészt úgy gondolja, hogy mindenkinek szembe kell nézni az öregedéssel. Inkább a természetes fiatalítást választotta: egészségesen étkezik, sok vizet iszik és sportol. 

Salma Hayek

plasztika szépség arcápolás hírekAz 57 éves - de harmincnak kinéző - színésznő a természetes szépség mellett kötelezte el magát, és tartotta magát ahhoz, hogy nem fekszik feleslegesen kés alá. Nem szerette soha a mű kinézetű embereket, és nem akart egy lenni közülük.

Halle Berry 

plasztika szépség arcápolás hírekHalle egész életében sportolt és egészségesen élt, ennek köszönheti, hogy majdhogynem kora felének néz ki. Sokszor elbizonytalanították, hogy az öregedéssel egyre kevesebb lehetőséget fog kapni, és nyilatkozta, hogy nehéz ezekkel szemben állni, és a természetességét és egészségét előtérbe helyezni. Ma már hirdeti, hogy mindenki fogadja el az öregedést, és ne akarjon húsznak kinézni. 

Meryl Streep

plasztika szépség arcápolás hírekAz erős nő, aki pályája elején sok negatívumot kapott különleges szépségével kapcsolatban. A KingKong cimű film válogatásán azt mondták neki, hogy csúnya a szerephez. Itt határozta el, hogy ő sosem fog a külsején változtatni azért, hogy megfeleljen. Azóta 3 Oscar és nyolc Golden Globe-díjat zsebelt be úgy, hogy sosem plasztikáztatott.

Julianne Moore

plasztika szépség arcápolás hírekJulianne egész életében úgy gondolkodott, hogy hagyni kell a dolgokat, hogy úgy történjenek, ahogy meg van írva. Sosem akart változtatni külsején, mindig elfogadta önmagát, és a külső erők nyomására sem feküdt kés alá.