Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Sztárgyerekek, akik kicsit sem hasonlítanak a szüleikre

sztárok egyéb

Az ismert emberek közül nem mindenki szereti kiteregetni a magánéletét a nagyvilágnak. Persze ez a mi kis országunkba működhet, azonban külföldön nincs olyan, hogy privát szféra. A paparazzik minden lehetőséget megragadnak, hogy kövessék a sztárok minden lépését.

Ezek a sztárok nem mutogatták lépten-nyomon a gyerekeiket, ezért nem egyértelmű, hogy ki kinek az édesanyja/édesapja, arról nem beszélve, hogy a sztárgyerekek abszolút nem hasonlítanak a szüleikre.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hírességek smink nélkül - rájuk ismersz?

A réteges, már-már saját vonásokat eltakaró smink a sztárvilágban hozzátartozó dolog, emiatt hiszi mindenki azt, hogy a sztárok tökéletes hajjal, tökéletes kinézettel kelnek fel reggelente. Azonban akikről most szó van, ők is emberek. Ők is járnak úgy boltba, hogy felveszik a melegítőt, meg a tangapapucsot - csak őket meg is támadják miatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hatalmas sztárfogyások - hogy csinálták?

A nőknek - és egyébként sok férfinak is - szinte mindennapos gondolat a fogyás. Az elhivatottság az elején megvan, amikor változtatni szeretnénk a külsőnkön, vágyunk, hogy egy kicsit kevesebbet mutasson a mérleg, és eleinte még úgy érezzük, bármeddig kitartunk, bármit megteszünk a cél érdekében.. Szép és jó, csak sok esetben vagy lelkierőnk nincs végigvinni a diétát, vagy egyszerűen élethelyzetünk nem teszi lehetővé - értem ezalatt, amikor éjjel nappal dolgozunk és nincs időnk edzeni, vagy diétás kajákat összevásárolni, plusz kell az energia, hogy kitartsunk a nap végéig.
Vannak azonban, akik a kifogásokat háttérbe szorítják, és hősiesen kitartanak a céljuk mellett.

Erről a pár sztárról példát vehetünk, hiszen szinte felismerhetetlenségig fogyták magukat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)