Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A lány, aki 12 éves kora óta őszül

Őszülés haj

Lauren Midgley gyakorlatilag gyerek volt még, amikor megjelentek az első ősz hajszálai. Akkor megijedt, és reménykedett, hogy valami véletlen szüleménye, ő még nagyon fiatal, nem őszülhet..
Azonban mikor körbenézett a családjában, szinte mindenki idejekorán már ősz volt, így lassacskán meg kellett barátkoznia a hajszínnel..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Minden mű dolgot eltávolíttatott a testéből - így érzi magát most

Plasztika

Ismerjük mindannyian azt a közmondást, hogy "kutyából nem lesz szalonna".
Hát, most Crystal Hefner - Hugh Hefner özvegye - rácáfolt erre.
Sokan ismerik, leginkább a playboyos múltja miatt. Egy ideig élvezte, hogy rohamosan nő a követői száma, de sosem volt igazán boldog, hiszen intim képeket töltött fel, magyarul eladta a testét..
Megelégelte ezt, és elhatározta magát: minden természetellenese dolgot kivetetett a testéből.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A szépség és a szörnyeteg igaz története

Szépség és a szörnyeteg Beauty igaztörténet

Azt hiszem, amikor ezt a címet meghallják az emberek, akkor mind kicsik, mind nagyok tudják, miről van szó, így nem kell bemutatnom az ikonikus mesét. A mögötte lapuló igaz történetet viszont nagyon kevesen tudják, hiszen úgy gondolná az ember, hogy ennek nem lehet valóságalapja - DE VAN!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


202 kilót adott le a nő - így néz ki most

Fogyás Túlsúly

A fogyás útjára lépni mindig egy nehéz folyamat, hiszen persze könnyen eldöntjük, hogy bizony feljött egy kis felesleg, amit le kéne adni, és még odáig is egyszerű eljutni, hogy kiválasszuk a diétát és az edzéstervet - de végigvinni a dolgot már egy nehezebb dolog.
Az étrend betartása kihívás elé állít bennünket, hiszen eddig - most főleg karácsonykor - rengeteg finomságot ettünk, és egyik pillanatról a másikra nehéz ezekről lemondani, és a szigorú diétának szentelni magunkat.
Az edzés már egy más téma.. Ott az idő is szerepet játszik, mint nehezítő tényező. Ha dolgozunk, csak este, vagy nagyon korán reggel van időnk testünkkel foglalkozni, ami már elvesz a kedvünkből, hiszen iszonyú nehéz inkább elmenni edzeni, mint korán hazamenni és pihenni.

Hatalmas akaraterő kell ehhez a folyamathoz, de MEGÉRI!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


“A világ legcsúnyább nője” - A betegségtől eltorzult hölgy

Ez a történet most egy szemernyit eltért a többi cikkemtől - egy borzasztóan szomorú és tragikus sorsú nő életét fogom bemutatni, aki bármit bevállalt azért, hogy el tudja tartani a családját..

Mary Ann Bevann egy kórházban dolgozott ápolónőként. A gyönyörű nőt mindenki szerette, elhivatott volt munkájára. Húszas évei végén férjhez ment, és családot alapított: 4 közös gyermekük született Thomas Bevannal. A boldogságuk azonban nem tartott sokáig: Mary Ann 32 éves korára egyre többször érezte magát rosszul, testrészei elkezdtek növekedni, látása megromlott és a vonásai is eltorzultak. Az orvosok megállapították, hogy egy igen ritka betegséggel küzd: az Akromegáliával. Mary Ann-nek szembe kellett azzal néznie, hogy gyönyörű külsejét szépen lassan felváltja egy eltorzult arc..

Betegség Eltorzult

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)