Őszülés haj

Lauren Midgley gyakorlatilag gyerek volt még, amikor megjelentek az első ősz hajszálai. Akkor megijedt, és reménykedett, hogy valami véletlen szüleménye, ő még nagyon fiatal, nem őszülhet..
Azonban mikor körbenézett a családjában, szinte mindenki idejekorán már ősz volt, így lassacskán meg kellett barátkoznia a hajszínnel..

 

Őszülés haj

Édesanyja mindenben mellette állt, hiszen ő is átélte mindazt, amin a lánya keresztülment, így ő volt az, aki vette folyton a hajfestékeket és be is festette gyermekének tincseit.
Egy hónapban forintra átszámolva körülbelül 30 ezret költöttek az ősz hajszálak eltüntetésére - természetesen ezzel tönkretéve a haját..

Egészen 2018-ig gyilkolta a frizuráját, amíg a fodrásza előállt az ötlettel, ami megváltoztatta Lauren életét. Nehézkesen, de belement a dologba, így nem lett festve a haja, csak az ősz tincseknek adtak egy kis tónust. 
Tetszett neki, így többet nem szégyellte a hajkoronáját.

Őszülés haj

Ezután már egyre több helyen látta a lány, hogy az ősz haj fiatalon már nem ciki, hanem tuti és stílusos - erre egyébként temérdek oldalt is létrehoztak, hogy a korán őszülő emberek ne dugdossák a természetes hajszínük, és azt, ami érdekessé teszi őket. 
Most, 26 évesen már Instagram oldalán hirdeti, hogy az ősz haj igenis menő, és óriási hiba takargatni. 

Őszülés haj