Plasztika

Ismerjük mindannyian azt a közmondást, hogy “kutyából nem lesz szalonna”.
Hát, most Crystal Hefner - Hugh Hefner özvegye - rácáfolt erre. 
Sokan ismerik, leginkább a playboyos múltja miatt. Egy ideig élvezte, hogy rohamosan nő a követői száma, de sosem volt igazán boldog, hiszen intim képeket töltött fel, magyarul eladta a testét.. 
Megelégelte ezt, és elhatározta magát: minden természetellenese dolgot kivetetett a testéből. 

 

A végeredményről kitett egy képet, ami alá egy megható szöveget írt.

“ Korábban annak éltem, hogy boldoggá tegyek másokat, de közben belül szenvedtem. Tudjátok, Playboyos éveim alatt gyarapodtak a követőim. A képeim növelték a népszerűségem. Röviden : szexszel mindent el lehet adni. Nem tudom, talán erőt éreztem magamban attól, hogy szűk, mélyen dekoltált ruhákat viselek.. Vagy csak azt éreztem, hogy ezt várják el tőlem. De most biztosan mondhatom, hogy a szerénységem ad nekem erőt, és mivel ez sokkal jobb érzés, ez életem végéig így is fog maradni. Minden hamis dolgot eltávolítottam a testemről, és a régi képeimet is töröltem. Hitelesebb és sebezhetőbb vagyok, végre így magamat tudom adni. “

A lány 3 millió követővel rendelkezik, de ígyis azt érzi, hogy sok ember elpártolt tőle, mert nem pakolja ki magát az ismeretlen rajongóknak..

Plasztika

Úgy érzi, ezzel más embereknek is segíthet, akik nem hajlandók elfogadni magukat úgy, ahogy vannak, hanem folyamatosan meg akarnak felelni a mai “trendeknek”..

Crystal sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint valaha és soha többé nem fekszik kés alá.