A nőknek - és egyébként sok férfinak is - szinte mindennapos gondolat a fogyás. Az elhivatottság az elején megvan, amikor változtatni szeretnénk a külsőnkön, vágyunk, hogy egy kicsit kevesebbet mutasson a mérleg, és eleinte még úgy érezzük, bármeddig kitartunk, bármit megteszünk a cél érdekében.. Szép és jó, csak sok esetben vagy lelkierőnk nincs végigvinni a diétát, vagy egyszerűen élethelyzetünk nem teszi lehetővé - értem ezalatt, amikor éjjel nappal dolgozunk és nincs időnk edzeni, vagy diétás kajákat összevásárolni, plusz kell az energia, hogy kitartsunk a nap végéig. 
Vannak azonban, akik a kifogásokat háttérbe szorítják, és hősiesen kitartanak a céljuk mellett.

Erről a pár sztárról példát vehetünk, hiszen szinte felismerhetetlenségig fogyták magukat. 

 

Adele

Fogyás Életmód Sztár

A nő, akit mindenki a teltebb, csoda hangú énekesnőnek tartott, úgy lefogyott, hogy alig ismernénk fel, ha elmenne mellettünk az utcán. Mindenki Adele fogyásával volt elfoglalva az elmúlt időben, Az emberek örülnek annak, hogy végre jól érzi magát a bőrében.. Azonban vannak olyan rajongók is, akik szerint Adele ezzel a lépéssel elvesztette a báját, és régi önmagát.
A végeredményt a Sirtfood- diétával érte el, ami röviden a szirtuinokban gazdag élelmiszereket tartalmazó étrendről szól, leginkább időszakos böjt és meghatározott étrend játszik szerepet benne, de ezt hosszabban is ki fogom fejteni egy cikkben.

Melissa McCarthy 

Fogyás Életmód Sztár

A fantasztikus színésznő, aki a szívek szállodájából lett ismert - és azóta tömérdek nagy sikerű filmben szerepelt - hatalmasat fogyott. Küzdelmét nem láttuk, hiszen mindenhol humoros karaktereket formált, és sokszor “vicceltek” a filmekben a súlyával. Ennek ellenére egészségét tartotta szem előtt a sztár, egy kicsit több testmozgással, és a tudatos életmóddal több, mint 20 kilótól szabadult meg. 

Rebel Wilson 

Fogyás Életmód Sztár

Rebelt a tökéletes hangból ismerhettük meg, ahol egy magabiztos, túlsúlyos nőt játszott. A beceneve “Háj Amy” volt, ami lehet, hogy akkor éppen - a felkapottságtól, és a hirtelen jött hírnévtől - nem zavarta, de amikor mindig csak olyan szerepeket kapott, ahol a termete a lényeg, akkor besokallt. Rengeteget fogyott - amit az egészséges táplálkozással, és mozgással ért el -  de egy kis viharfelhő azért maradt a feje felett: kevesebb szerepet fog kapni, hiszen elvesztette az imidzsét, amitől ő híres lett.