Ha ülőmunkát végzel, vagy csak rossz a tartásod, és folyamatos nyak, hát, derékgájással küzdesz, akkor olvass tovább, mert ezt neked találták ki!

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt tesztA StretchFit meglepett minket egy masszázspárnával, amihez rengeteg reményt fűztünk, hiszen a már ezelőtt bemutatott masszázspisztolyuk is rendkívül hasznos és jó cucc. Azt kell mondanom, nem csalódtunk!

 

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt teszt

Az ülőmunka számomra mindig is nehezen tűrhető volt – hiányzik a mozgás, és nem tudom megtalálni azt a pozíciót, amitől ne fájna egy idő után a nyakam, hátam. Bár ennek megtalálása is kulcsfontosságú, de most a fájdalom enyhítésére kerestem megoldást.

Persze, elmeheték masszőrhöz, de az egyrészt nem két forint, másrészt időigényes. A FlexPillow azonban nem időpontokra van a segítségemre, hanem bármikor, amikor kedvem tartja, csak fel kell tölteni!

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt teszt

Bővebben a FleyPillowról

A masszázspárnában 4 masszázsfej van, amik tökéletesen illeszkednek a nyakra, vállra, hátra, derékra, lámbra és még a hasra is. 3 sebességfokozatot lehet állítani a pihentetőtől az intenzív masszázsig. Emellett – ami már hab a tortánfűthető a készülék, ami nem csak leírhatatlan érzés, de hasznos, hiszen ez a funkció a 45 fokos hőt mélyen az izomszövetekbe juttatja, ellazítva azokat. A fűtési funkció azonban kikapcsolható.

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt teszt

A FlexPillow olyan akkumulátorral rendelkezik, ami másfél órán át bírja töltés nélkül, így nem kell aggódnunk azon, hogy esetleg lemerül a gépezet. Töltési ideje körülbelül 2 óra.

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt teszt

A doboza már megszokott módon kifejezetten igényes, nem okozott nekünk csalódást.

Mire jó ez?

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt teszt

A masszázspárna azonban nem csak a fájdalom csillapítására, és ellazulásra jó. Hatékonyan szünteti meg az izomcsomókat, segíti a sportteljesítményt, emellett pedig a vérkeringést is elősegíti.

Személy szerint azonban észrevettem még egy jótékony hatását. Frontérzékeny vagyok, ami nálam erőteljes fejfájással jelentkezik. Ilyenkor – mivel nem szeretem a gyógyszereket – a végsőkig elhúzom, de aztán muszáj beadnom a derekam. Ma azonban az esélytelenek nyugalmával kipróbáltam rá a masszázspárnát, és azt kell, hogy mondjam, hogy többnyire megszüntette a fájdalmamat, ami nagyon meglepett. Közrejátszhatott a melegítő funkció és a leglassabb fokozat, ami picit javított a vérkeringésemen, és ellazította az izmaimat.

Stretchfit masszázs tesztek termékteszt teszt

A StertchFit masszázspárna tehát nem csak azonnali segítség, de rendkívül hatékony is, amit bármikor beszerezhetsz Te is, ide kattintva!

Képek: Faragó Máté