Termékteszt

Mindig is féltem a barnító krémektől, számomra természetellenes volt, hogy mégis hogy barnulhatok le egy krémtől, vajon mit tartalmazhat, mit tesz a bőrömmel? Nem segített az sem, hogy nem egy barátnőm járt úgy, hogy bekente magát vele várva a tökéletes hatást, aztán foltosan kelt fel reggel, vagy sárgán, természetellenes színnel.

Úgy voltam vele, hogy mégis muszáj ebbe is belekóstolnom, ezért beszereztem a Dove önbarnító testápolóját, mert sok helyen jókat hallottam róla.

Részletes elemzés

Konkrétan bármely kozmetikai boltban megtalálható a termék, a maga 2000 forint körüli árával nagyon hívogató a megvételre. A kinézete letisztult, bronzos a csomagolása. Kapható világos-normál, és normál-sötét bőrre is.


Az illata magával ragadó, nekem azonnal a nyár jut róla eszembe. Kellemes, gyorsan beszívódik, azonban azt meg kell jegyezni, hogy beszívódás után kicsit olajos marad a bőr. Az illatát egész másnap érezni. Én este, lefekvés előtt szoktam bekenni magam vele, és reggelre kellemes, természetes barnás színem lesz tőle. Aki egy egészséges, önbarnító testápolótól azt várja, hogy csoki barna lesz, az rossz helyen jár. Nem lesz azonnal kreol bőr tőle, pár árnyalatnyit azonban barnít, ami pont kellemes – főleg ha ránapozol.

A barnább tónus azonban nem minden, amit tud a krém, nekem nagyon számított az is, hogy mélyen hidratál, több napig bársonyos tőle a bőr – ami egyébként a napozásnál nagyon fontos, ezt már kifejtettem az előző cikkemben.

Használata előtt én ajánlom a bőrradírozást, hogy egyenletes legyen a szín. Mindenhova ugyanannyi krémet kell felvinni, hogy kicsit se maradjunk foltosak. Bőséges mennyiséget kenjünk, nem árt. Arcra én nem nagyon kentem, nem is ajánlott, de egy kevés nem árthat, ha nem érzékeny a bőröd, csak ne menjen a szemedbe! Ha készen vagyunk, hagyjunk neki egy jó negyed órát, addig ne nagyon érjünk semmihez, mert befoghatja a ruhát.

Naponta, kétnaponta újra lehet használni.

Összegezve, nekem bejött a termék, 10/8-as értékelést adnék rá. Nem ad erőteljes változást, de ezt nem is ígéri, azonban a hidratálása véleményem szerint tökéletes. Az biztos, hogy ha nagy mértékű barnulást szeretnél napfény nélkül elérni, akkor ez nem a te terméked.