stretchfit terméktesztek masszázsgép

Stresszcsökkentés, fájdalom, izomcsomók, narancsbőr? Talán nem hiszitek el, ha azt mondom, van egy gépezet, ami ezekben azonnal segítségetekre lehet, saját felhasználással, otthon. És hogy mennyire igazak az állítások, miszerint rengeteg dologra jó ez a gépezet? Leteszteltük!

 

A StretchFit csapata meglepett minket egy hasznosnak tűnő, egészen komoly gépezettel, amit mi azonnal ki is próbáltunk.

De kezdjük elölről: mégis mi ez a gépezet, és hogyan működik?

stretchfit terméktesztek masszázsgépA masszázspisztoly egy olyan eszköz, amely vibrációval és ütéshullámokkal jut be az izmok és szövetek mélyebb rétegeibe. Ezeket az eszközöket általában percenként több ezer ütéshullámra tervezik, amelyek segítenek lazítani az izmokat és csökkenteni a fájdalmat. A masszázspisztolyokat gyakran használják sportolók, fitness szerelmesei és azok, akik hajlamosak a fájdalmas izomgörcsökre. Azonban nem csak a sportolóknak kedvez ez a gépezet!

Mire használhatjuk?

stretchfit terméktesztek masszázsgép

  • A masszázspisztoly kvázi egy izomlazítóként funkcionál és segít felgyorsítani a regenerációt, különösen intenzív edzések után.
  • Az eszköz hatékonyan csökkenti az izomfájdalmat és az ízületi fájdalmat, segítve azokat, akik különböző sérüléseket szenvedtek.
  • A masszázspisztoly használata relaxáló hatással van az idegrendszerre, így csökkenti a szorongást és a stresszt.
  • A rendszeres masszázs elősegítheti a mélyebb, pihentetőbb alvást.
  • Narancsbőr ellen is rendkívül hatásos, ugyanis serkenti a vérkeringést, bontja a felhalmozott zsírsejteket.

6 különböző fej tartozik a csomaghoz

stretchfit terméktesztek masszázsgép

A Stetchfit csomagjában 6 fej található, amelyek mind-mind más célt szolgálnak:

1. Gömb fej

Nagyobb izomcsoportokra használható, például comb,fenék.

2. Íves fej

Javítja a véráramlást, gyorsítja a zsírégetést. Ideális a hasizmokhoz.

3. Henger fej

Kisebb testrészekre lehet használni, például váll, mellkas, láb.

4.Villás fej

A legalkalmasabb akkor, ha fáj a hátad, derekad. Gerincproblémákra az egyik legjobb ellenszer, ezt mi, ülőmunkát végző emberek a használata után biztosíthatjuk.

5. Lapos fej

Kevésbé erős, intenzív masszázst nyújt a nagyobb izomcsoportoknak, például a fenéknek, combnak.

6. Köröm fej

Leggyengédebb, legpihentetőbb masszázst nyújtja a többi közül. Ideális lefekvés előtt, stresszlevezetésre, ezeken kívül pedig a térdre, hasra, hátra.

stretchfit terméktesztek masszázsgépA 6 fejen kívül kaptunk hozzá egy igényes táskát, ami védi a masszázspisztolyt, egy textil „szatyrot”, amiben a különböző fejeket tárolhatjuk, és természetesen egy töltőt is.

stretchfit terméktesztek masszázsgép

Kipróbáltuk!

stretchfit terméktesztek masszázsgép

​A gépezet használata nagyon egyszerű. Az alján található egy bekapcsoló gomb, majd a tetején lévő, érintőképernyős felületen állítható a fokozat. Azt tapasztaltuk, hogy ha erőteljesen a testünkhöz nyomjuk a gépet, erősebben működik. Miután bekapcsoltuk a pisztolyt, körkörös mozdulatokkal, lassan mozgassuk.

Tapasztalataink szerint a 6-os fokozatig fájdalommentes, kibírható, kellemes, azonban afölött már nagyon intenzív, így azt már csak akkor ajánljuk, ha egy edzés után nagyon be vannak durranva az izmok.

A masszázspisztoly nem nehéz, így a használata egyedül is egyszerű, még nyaktájékon is.

Azonban a jóból is megárt a sok: fontos, hogy egy teljes testmasszázs nem tarthat tovább 15-20 percnél!

stretchfit terméktesztek masszázsgépTovábbi információért, illetve vásárlásért látogassatok el a StretchFit oldalára ide kattintva, ahol a masszázspisztolyon kívül még sok más hatékony termékkel találkozhattok!

Képek: Faragó Máté