Csücsörítés, beállított kamu mosoly, effektek, szépítő filterek. Ez a négy dolog egyre több embernek lesz ismerős, aki valamilyen szinten foglalkozik a média világával, és gyakran használja azt. Sajnos- és most saját nemem ellen kell beszéljek - a körünkben  nagyon elterjedt az énünk teljesen másnak mutatása, tökéletesnek beállítása, aztán meglepődünk, ha egy randin elsétál mellettünk a pasi, mert a képek alapján nem ismer fel.. Szerencsémre nem tapasztalatból mondom ezeket, ugyanis mindig ellene voltam a telefonos eszközökkel való “plasztikázásnak”. 

A probléma gyökere ott kezdődik, hogy mindenki tökéletesnek akar mutatkozni, begyűjteni a bókokat, amikkel növelheti nagyon kevéske önbizalmát. Ha már a gyökerekről beszélünk, természetesen ez onnan indul, hogy hibamentes modelleket látunk a képernyőn, az újságokban, de őszintén.. KAMU!

A pozitív oldal, hogy rengeteg ismert ember ellene megy ezeknek a fixai deáknak, és igenis megmutatja, hogy valójában hogyan is néz ki, filterek és photoshop nélkül, természetesen - persze van, aki ezt akarata ellenére, lesifotósoknak köszönhetően mutatta meg. 

 

Ke$ha 

média photoshop valóság

Az énekesnőt egyáltalán nem érdeklik a külsőségek, a vélemények róla- bár ezzel nem lepek meg senkit. Kendőzetlenül mutatja meg testét, amire büszke - és így mi is azok vagyunk rá.

Eva Longoria

média photoshop valóság

Eva nem magától mutatta meg filterek nélküli testét, így pár támadás is érte, amikor egy kevésbé jófej lesifotós ellőtte ezeket a képeket egy ártatlan nyaralásáról.

Lili Reinhart

média photoshop valóság

Lili teljesen kiakadt, amikor meglátta magát a retusált képen, és megosztotta rajongóival, hogy hogy is nézett ki valójában a fotó. 

Jennifer Lopez

média photoshop valóság

Jenni szeretne tökéletesnek mutatkozni, hiszen megszokta, hogy mindenki oda van érte, de már büszkén vállalja kinézetét, a narancsbőrt, amivel a világon semmi gond nincsen.

Cindy Crawford

média photoshop valóság

Cindy egy szupermodell, aki persze, nem nézhet ki mindig tökéletesen, de nem is bánja.. 

Haley Kalil

média photoshop valóság

Egy videóban mutatta meg a modell, hogy nem minden az, aminek látszik.

Szerencsére a “hétköznapi” emberek ennek hatására ráeszméltek, hogy nem muszáj fals képet mutatniuk, így lebuktatták magukat. 

média photoshop valóság