Karácsonyfa Karácsony

A karácsonyfa - és a ház - díszítése nem csak a gyerekeknek nagy élmény, mi, felnőttek is roppant mód várjuk már, hogy felöltöztethessük a fenyőfánkat. Külföldön olyan szinten komolyan veszik, hogy versenyeket is tartanak, itt nálunk azonban nem terjedt még el ennyire ez a dolog - az viszont igen, hogy haladjunk a korral, trendekkel, és minél szebb és hangulatosabb otthont varázsoljunk a kuckónkból. 

2021-ben ezek a színek és díszítések a legtrendibbek karácsonykor 

 

Földes, de elegáns

Nem csak ruhákban lett nagyon menő a földszín - már díszekből is egyre többet találunk a boltokban. De miért szeretik ennyire?

A földes színek különleges, nyugodt hangulatot hoznak a házba, és ha szépen összeállítod, tuti gyönyörű lesz a végeredmény. Rendezettséget, eleganciát sugároz. 

Karácsonyfa Karácsony

Színek, amiket használj: 

❅Barna - világosbarna
❅Szürke
❅Bézs
❅Világoszöld

Fontos, hogy ne használj túl sok színt, mert az egy picit farsangos beütést ad - inkább legyen visszafogottabb, de szebb és harmonikusabb.

Modern, monokróm, trendi

Ha nagyon trendin és divatosan akarod megoldani a mostani ünnepeket, akkor az egyszínű díszítés lesz a barátod. Egyszerű, mert nem kell találgatni és különféle díszeket begyűjteni, hanem egy élénk színből kell választani más mintát, árnyalatot. 
Válassz vörös, vagy kék színt, ha igazán meleg beütést akarsz elérni így is, hogy egyszínűvé varázsolod a karácsonyt. 

Karácsonyfa Karácsony

Letisztult melegség

A személyes kedvencem - amit idén ki is fogok próbálni - a világos, egymáshoz illő színek válogatása. 
Ez az összeállítás eleganciát, melegséget és letisztultságot sugároz, ezért is szeretik annyian. Egy felmérés szerint ez a legelterjedtebb díszítés 2021-ben.

A vásárlást nagyon kreatívvá teszi, amikor összeillő termékeket kell kiválogatnod a színekből, amikkel majd később dolgozni fogsz.

Karácsonyfa Karácsony

Amikre szükséged lesz:

❅Fehér
❅Ezüst
❅Arany 

A fehér és az ezüst hidegebb hatást kelt, így kell hozzá egy melegebb szín, az arany. ( ha aranyat nem szeretnél, helyettesítheted bronzzal )

Forrás: Shutterstock