piercing migrén migrénpiercing fülbevaló

Az egyik legnagyobb mumust, a migrént sajnos nem sok embernek kell bemutatnom, hiszen a legtöbben már találkoztak vele életük során. A migrénes fejfájás 4-72 óráig tarthat, ami azért durva, mert ha ránk jön a rohamszerű fájdalom, konkrétan a fény is zavar minket - na most képzeljük el ezt 3 napon keresztül.. 
Járhatunk orvosról orvosra, ez egy betegségnek számít, amire nincs gyógymód, maximum csökkenteni tudjuk a fájdalmat (bár személy szerint nálam nem szokott használni egy gyógyszer sem). 

Valószínűleg minden sorstársamat feldobom, ha azt mondom: VAN FÉNY AZ ALAGÚT VÉGÉN! 

 

Ezt a fényt az ősi kínaiaknak köszönhetjük, akik akupunktúrás kezelésekkel gyógyítottak. Megtalálták azon pontokat, amiknek masszírozásával véget vethetünk a különböző fájdalmaknak. De azt nem hittem volna, hogy véglegesen megálljt lehet parancsolni a makacs migrénnek, ám a statisztikák rácáfolnak az elképzelésemre. 

A fülporcba belőtt piercing a Vagus idegre fejt ki folyamatosan nyomást, ezzel blokkolja a fájdalomreceptorokat, enyhíti, sőt - sokaknál a visszajelzések alapján- teljesen megszünteti a migrént és a szorongást. 

Mennyire fáj a szúrás?

Mivel porcba szúrják a piercinget, ezért jobban fáj, mint egy hagyományos fülbevaló-belövés, de így is pillanatok alatt megvan. A fájdalom leginkább utána lehetséges, a visszajelzések alapján a lövés utáni pár napban jelentkezhet tompa fejfájás, de ez ritka. Orvosilag nincs még alátámasztva ez a dolog, azonban a pozitív visszajelzések magukért beszélnek. Plusz két lovat egy csapásra: jól néz ki, és még a fájdalmat is csillapítja, vagy megszünteti. 

Ha nem vagy tűfóbiás :