Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Elképesztő - Rá sem ismersz a Baywatch egykori, gyönyörű színésznőjére

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A Baywatch sorozatot mindenki csak úgy ismeri, hogy gyönyörű nők, helyes, kitesizett férfiak lassított felvételben futkorásznak, és életet mentenek a parton - legalábbis ez jut először eszünkbe, ha meghalljuk a címét.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A sorozatban szereplőkből azonban nem mindenkinek jött be a számítása a színészetet illetően.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Felrobbant egy nő hatalmas mellimplantátuma – majdnem belehalt

történetekA plasztikai beavatkozások olyannyira elterjedtek lettek, hogy már-már hétköznapi dolognak mondhatjuk azt. A mellműtétek szinte már olyanok, mintha elmennék kifúratni a fülem - csak egy vagyonba kerül.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő titkok a modellkedésről, amikre nem is gondolnál!

Modellkedés történetekA modellkedés egy olyan szakma, amit nagyon sokan alábecsülnek. A modelleket sokszor lenézik, és úgy tartják, hogy nem kell semmit csinálniuk a pénzért, hiszen "nekik adottságuk, hogy szépen verik vissza a fényt". Gyomorforgató, ahogyan ehhez a munkához állnak az emberek, holott temérdek olyan dolgot kell a modelleknek kiállniuk, amit el sem tudunk képzelni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A nő, aki egy kislány testében él – végre rátalált a szerelem!

történetek

Olyan világban élünk, ahol a kinézet alapján határozzák meg, hogy milyen ember vagy, és azonnal ítélnek - tisztelet a kivételnek. Shauna Rae számtalanszor érzékelte ezt a saját bőrén, hiszen csúnyán mondva "ritkaságnak" vélik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy fiatal szupermodell tragikus élete – A modellkedés árnyoldala 

A modellkedést elkezdeni tizenévesen vagy bejön, vagy nem, vagy bírja a modell, vagy nem. Gia Carangira sajnos az utóbbi volt jellemző.

Tragikusan rövid élete miatt nem igazán ismerik a nevét az emberek, de sokak szemében ő volt a föld első szupermodellje. Azonban nem pozitív példaként hozzák fel a nevét a divatvilágban, hanem hogy mibe NEM szabad bele esni. Persze mindennek több oka van, és ezeket fogjuk most megismerni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)