történetekA plasztikai beavatkozások olyannyira elterjedtek lettek, hogy már-már hétköznapi dolognak mondhatjuk azt. A mellműtétek szinte már olyanok, mintha elmennék kifúratni a fülem – csak egy vagyonba kerül.

 

Az egészségügyi buktatóira inkább egy másik cikket szánok, ugyanis oldalakon át lehetne sorolni mindazt a káros dolgot, amit magában hordoz, azonban az egyik most megtörtént egy nővel.

Mary Magdalene művésznéven futó OnlyFans modell, „influencer” (bármennyire is gyűlölöm az utóbbi szót) a sok-sok balfék dolog után, amit elkövetett, most észhez tért. És hogy mi kellett neki? Egy robbanás. Igen, szó szerint kidurrant az egyik melle. Ez természetesen fizikailag és lelkileg is – na meg anyagilag is ugye – megterhelő, így végül a lány – aki egyébként több, mint 50 millió forintot költött a plasztikai beavatkozásaira - is „megtért”.

történetek

Állítása szerint egyszer csak belekerült egy spirálba, amiből nehéz volt szabadulni. Az elrontott plasztikai beavatkozások kijavítására újra és újra kés alá feküdt, ami miatt már inkább hasonlított egy felfújható nőre, mintsem egy igazira. Szimpatikus azonban, hogy a lány rájött, hogy elcsúnyította magát, elköltött egy vagyont, és testileg is meggyötörte a sok-sok beavatkozás, így elszánta magát: kiveteti az összes implantátumot a testéből, amit csak tud.

történetek

Ez a folyamat már el is kezdődött. Már több műtéten esett át, és elmondása szerint rendkívül élvezi, hogyha valaki beszél vele, akkor nem a 38J-s melleit nézi, hanem az arcát – amin megjegyzem szintén minden mű, de ez is gondolom szerepel a természetességre törekvő modell listáján.

A mellei egyébként több, mint 10 kilót nyomtak, amit ha elképzelek, megfájdul a hátam. Állítása szerint felemelő érzés, hogy nem sajog a gerince a hatalmas tehertől.

Mary most Instagram oldalán igyekszik megállítani azokat az embereket, akik szintén el szeretnék magukat ilyen szinten csúnyítani. Szerinte nem éri meg a belefektetett idő, stressz és pénz, és ma már sokkal inkább értékeli a természetességet.

„ Az a célom, hogy annyira visszafogjam a dolgaimat, hogy az emberek ne a műtéteimet lássák, ha beszélgetnek velem, hanem az igazi énemet.”

A lány igazi neve egyébként Denise, aki állítása szerint újjá akar születni, és sosem akar többé a „dögös”, összeomlott lány lenni, aki volt. Végre elkezdte tisztelni saját magát, és a – majdnem halálos – baleset után újra megtanulta szeretni önmagát.

A gyerekkora

történetek

Amire minden visszavezethető, az Denise 12 éves korától kezdődött, amikor is elkezdett drogozni, és fűvel-fával lefeküdt.

„12-13 évesen éltem a legvadabbul. Drogoztam, részegen mentem iskolába.”

történetek

Ami érdekesebb, hogy egy nagyon szigorú, vallásos családba nőtt fel, még meséket se nézhetett, mégis már gyermekként drogfüggő volt. A figyelem és szeretethiány vezethetett idáig, aminek rendbehozása nagyon sok pénzbe, időbe és fájdalomba fog kerülni.

 

Forrás,képek: Daily Mail, Instagram